Rege

Rege Ecetes céklaszelet

400 g
839 Ft 2 098 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Tálald fokhagymás oldalassal és spenótos burgonyapürével, vagy kóstold meg sült húsok köreteként!

Termékinformáció

Fogyasztásra kész termék.

Felhasználási javaslat - Fokhagymás sült oldalas spenótos burgonyapürével és ecetes céklával

  • Elkészítési idő: 60 perc
  • Hozzávalók 4 fő részére: 1 üveg Rege Ecetes céklaszelet, 700 g sertésoldalas, 3 gerezd fokhagyma, só, frissen őrölt bors, 600 g burgonya, 80 g friss spenótlevél, 60 g vaj, 100 ml zsíros tej, só, frissen reszelt szerencsedió.

Elkészítés

  1. A sütőt melegítsd elő 190 fokra. A sertésoldalast darabold ízlés szerint. Sózd, borsozd, masszírozd bele a zúzott fokhagymát.
  2. Tedd a húsdarabokat egy nagyobb hőálló tepsibe, önts alá egy dl vizet. Fedd le alufóliával és így told az előmelegített sütőbe. 30 perc elteltével vedd le az alufóliát, és anélkül süsd további 25-30 percig, amíg szép aranybarna lesz.
  3. Amíg sül a hús, készítsd el a köretet. Lobogó, sós vízben főzd puhára a megtisztított, felkockázott burgonyát. Szűrd le, ha megfőtt.
  4. A spenótot aprítsd fel, és vajon párold meg. Ehhez add hozzá a leszűrt burgonyát, és krumplinyomóval pürésítsd. Krémesítsd meleg tej hozzáadásával. Ízesítsd sóval, frissen reszelt szerecsendióval.
  5. Az omlósra sült oldalast tálald a különleges burgonyapürével és ecetes céklával.

A márkáról

A Rege márkanév 1999-től van jelen a hazai piacon. A prémium minőségű termékek tartósítószert, színezékeket és szintetikus adalékanyagokat nem tartalmaznak, csak természetes alapanyagokból készülnek, így az egészséges táplálkozási feltételeknek teljes mértékben megfelelnek.

Üzletpolitikájuk a folyamatos fejlődés és versenyképesség, amely az egész tevékenységüket áthatja. Ezt alátámasztja az is, hogy az elmúlt évek során sikerült nem csak megtartaniuk, hanem bővíteniük is stabil vevői partnereiket, valamint számos díjjal gazdagodtak. Cégük 2018-ban a piaci igényeknek megfelelően a kényelmi (ready to eat) ételekkel is megjelent a piacon, melyek rendkívül pozitív fogadtatásban részesültek fogyasztóik részéről.

Tárolás

Száraz, fagymentes helyen, sugárzó hőtől védve.

Forgalmazó

Szatmári Konzervgyár Kft.
4762 Tyukod, Bem út 85.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Cékla
Ivóvíz
Cukor
Ételecet2.32 %
Étkezési só
őrölt köménymag

Tápérték: 100 g

Energia165 kJ/39 kCal
Zsír0.2 g
amelyből telített zsírsavak0.1 g
Szénhidrát7.9 g
amelyből cukor7.9 g
Fehérje1 g
1.1 g
Élelmi rost0.5 g