COSTA

Costa Lively Blend - Nespresso kompatibilis kávékapszula

10 db
1 599 Ft 160 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Nagy-Britannia,

Gazdag ízintenzitás a testes eszpresszó révén. Tökéletes keverék a hagyományos eszpresszó szerelmeseinek, valamint azoknak, akik szeretik a fehér csészéket, miközben keresik a kávé intenzitását. 

Termelői információ

Az első Costa kávét 1971-ben töltötték ki a Costa fivérek Londonban, a Newport Street 9. szám alatt. Ma az onnan egy lépésnyire lévő Costa Pörkölőüzem ugyanazt az utánozhatatlan Mocha Italia kávékeveréket gyártja, amit a Costa fivérek áldozatos munkával megalkottak. A kézzel készült kávé – művészet. Időt és hozzáértést igényel. Ezt képviselik a Costa Coffee minőségi kávéi szerte a világban. 

Van néhány olyan dolog az életben, amit nem érdemes siettetni, és a jó kávé éppen ilyen. Ezért a minél teljesebb és erősebb aroma eléréséhez kávéikat lassú pörköléssel, tradicionálisan pörkölik, ami kicsit több időt vesz igénybe, de megéri.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Coca-Cola HBC Magyarország Kft,
2330 Dunaharaszti,
Némedi út 104.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Pörkölt, őrölt kávé100 %