Mix & Match

Lorenz

Lorenz Pomsticks burgonya pálcikák paprikás ízesítéssel

85 g
679 Ft 7 988 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Lorenz Pomsticks egy ropogós és fűszeres, valódi burgonyából készült pálcika, ami egyaránt alkalmas társaságban való közös fogyasztásra, avagy útravalónak. Az ízletes hasábok a legjobb minőségű burgonyából készülnek, ellenőrzött körülmények között, hogy a termék friss és ropogós maradjon. Kellemesen könnyű fűszerezésének köszönhetően választani sem egyszerű a finom ízek közül, legyen az akár szimplán sós, vagy paprikás, esetleg csípős. Nagy adag természetesség egy kis csomagban. Gluténmentes!

Termékinformáció

Fogyasztásra kész termék.

A márkáról

A Lorenz Snack Európa egyik vezető, családi tulajdonban lévő, független snack gyártója, amely 1935 óta gyárt sós ropogtatnivalókat. Burgonya chips, sós pálcika, perec, extrudált snack, kréker és mogyorófélék szerepelnek a kínálatban, amelyeket a világ 80 országába exportál. Lorenz Snack üzem hat országban található, melyek közül a legfontosabbak Németországban, Lengyelországban és Ausztriában működnek. A Lorenz története Németországban kezdődött, de ma már a világ minden részén megtalálhatók a termékei. Legyen akár egy baráti összejövetel, vagy családi együttlét, a Lorenz Snack bármikor jó partner a közös ropogtatásban.

A Lorenz erőssége a garantáltan kiváló minőségű termék, mellyel különleges pillanatokat élhetünk meg. Kizárólag a legjobb minőségű, ellenőrzött nyersanyagokat használja, és a teljes gyártási folyamatot állandó minőségi ellenőrzés alatt tartja, ezáltal biztosítva, hogy mindig friss és ropogós termékeket találjanak a vásárlók az üzletek polcain. Magas minőségű burgonyát használ a termékek előállításához, nem használ ugyanakkor genetikailag módosított alapanyagokat, mesterséges tartósítószert, és színezéket. A Lorenz magas minőségű napraforgóolajban süti a burgonyákat.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

G.I.F.T. Kft
1112 Budapest, Sasadi utca 134.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Burgonya
Napraforgó olaj
édes savópor
aromák
Őrölt paprika
Cukor
Vöröshagyma por
Sajtpor
Paradicsompor
Fehérbors
füstaroma
Élesztő kivonat
Színezék
E160c - Paprika-kivonat, Kapszantin, Kapszorubin

Tápérték: 100 g

Energia2267 kJ/544 kCal
Zsír34 g
amelyből telített zsírsavak2.7 g
Szénhidrát52 g
amelyből cukor2 g
Fehérje5.7 g
0.9 g
Élelmi rost3.3 g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.