Cloud 9 Ice Cream Desserts

Cloud 9 fagylaltdesszert, sóskaramell-piemonti mogyoró

95 ml
1 699 Ft 18 Ft/ml

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Cloud 9 fagylaltdesszert, sóskaramell-piemonti mogyoró

A fagyidesszert tartalma: sóskaramella és piemonti mogyoró fagylalt, házi brownie, sóskaramella öntet.

A piemonti mogyoró a világ egyik leghíresebb mogyoró fajtája. Közvetlenül egy olasz farmról szerzik be, mely kombinálva belga csokoládéval és a házi brownie-val, méltán vált a legnépszerűbb terméküké.

A Cloud 9 egyedülálló fagylaltjai és fagylaltdesszertjei új szintre emelik a fagyizás élményét. Fagylaltjaikhoz a gyümölcsöket, csokoládékat, magvakat a világ legjobb termelőitől szerzik be, sokszor közvetlenül. Szenvedélyük az új és különleges alapanyagokkal való kísérletezés. Fagyaltdesszertjeikben pedig mindezt az élményt a legfinomabb süteményekkel, szárított gyömölcsökkel, gyömölcs- vagy csokiöntettel és egyéb textúrákkal ötvözik. Termékeik között egyre több hozzáadott cukor nélküli, tejmentes- és vegán opciót kínálnak, mert kiemelten fontosnak tartják, hogy a minőség és az íz mellett az egészségtudatosság legyen a harmadik szempont amikor finomságaik mellett döntesz.

Termékleírás

Ebben a termékben ötvözték a süteményeket a fagylalttal. Az előre elkészített kompozíciókban rétegezve vannak  a különböző összetevők: általában 2 féle fagyi, tésztafélek (puha piskóta, házi brownie, ropogós tészta stb.), gyümölcs vagy csokoládé öntet, magvak és liofilizált gyümölcsök találhatóak.

Nem használnak mesterséges színezéket, térfogatnövelőt, ízfokozót, tartósítószereket. Tapasztalatból is tudják, hogy a fagylalt „szent háromságának” számító íz-állag-alapanyag harmóniáját a legjobb minőségű alapanyagok és eszközök mellett gondos odafigyeléssel, folyamatos fejlesztéssel és alázattal tudják elérni és fenntartani.

Termelői információ

Kilépve a klasszikus desszertek világából egy olyan prémium desszertezőt szerettek volna létrehozni, amely egyesíti a jelenleg ismert és népszerű cukrászsütemények komplex élményét a fagylalttal, ezáltal létrehozva egy új kategóriát, amely jelenleg nem létezik Franciaországtól keletre: a fagylalt desszertezőt. A hangsúly a desszert komplexitásán van, egyediségét az összeállított kombinációk adják. Olyan egyedülálló koncepcióról van szó, ahol a prémium fagylaltot nem gombócos fagylaltként jelenítik meg, hanem egy komplett fagyos desszertként, aminek egy eleme maga a fagylalt.

Használat

Felengedés után azonnal fogyasztandó, újrafagyasztani tilos!

Tárolás

-18°C fokon tárolandó.

Forgalmazó

Janovszky Gasztro Kft.
1051 Budapest, Arany János utca 15.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Tej
Tejszín
törökmogyoró paszta
Cukor
Vaj
Tejpor
Dextróz
tojássárgája
Étcsokoládé
étolaj
Tojás
liszt
glükóz
Porcukor
Tengeri só
Stabilizátor
absolut cristal
törökmogyoró

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás
Földimogyoró
Tej
Diófélék
Nyomokban tartalmazhat:
Szójabab
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.