elmex

elmex Junior fluoridos fogkrém 6-12 éveseknek

75 ml
1 539 Ft 20 520 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
A vásárlók szeretik a Kiflit!

Több mint 4.800 Google értékelés, átlagosan 4,9 csillaggal bizonyítja ezt. Vásárolj velünk, és megtudod, miért!

Fogszuvasodás elleni védelem az új, maradandó fogaknak. Miért van szükségük az új, maradandó fogaknak speciális védelemre?
Az ételekben lévő cukor fogszuvasodást okozhat, mivel a bontásuk során keletkező cukorsavak csökkentik a fogak ásványianyag-tartalmát. A fogszuvasodás nem egyetlen éjszaka, hanem hosszabb idő alatt alakul ki. Ez a folyamat a korai szakaszában megállítható és visszafordítható. Az új, maradó fogak kibújásakor a fogzománc még nem keményedett meg teljesen, így sokkal hajlamosabb a szuvasodásra.
Hogyan hat az aminfluoridot tartalmazó elmex® Junior gyermek fogkrém?
A rendkívül hatékony aminfluoridot tartalmazó elmex® Junior fogkrémet kifejezetten a fogszuvasodás elleni védelem érdekében alkottuk meg. Hatékony védőréteget képez a fogak körül, remineralizál, és segít a fogak ásványianyag-tartalmának megőrzésében. A fogorvosok az életkornak megfelelő fluoridtartalommal (1400 ppm) rendelkező fogkrémet javasolnak, amely erősíti a fogakat és véd a fogszuvasodás ellen. Kellemes, enyhe ízű.
Az optimális szájápolás érdekében először használjon fogköztisztító eszközöket, majd mosson fogat elmex® Junior fogkrémmel és elmex® Junior fogkefével, végül pedig öblögessen elmex® Junior szájvízzel!

Használat

Hatéves vagy annál fiatalabb gyermekek: borsónyi mennyiséget tegyél a fogkefére és ügyelj arra, hogy gyermeked fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le!

Tárolás

Lejárati időt lásd a csomagoláson.

Biztonsági figyelmeztetés

Más forrásból származó fluorid bevitele esetén kérd ki fogorvosod vagy orvosod tanácsát!

Forgalmazó

Colgate-Palmolive Magyarország Kft.
1117 Budapest, Hauszmann Alajos utca 3/a


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

aqua
hydrated silica
sorbitol
hydroxyethylcellulose
olaflur
CI 77891
Aroma
saccharin
limonene