Ambi Pur

Ambi Pur Fürdőszobai Légfrissítő - Folyamatos Szagsemlegesítés És Szagmegelőzés Flowers & Spring

1 db
2 449 Ft 2 449 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Bulgária,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Pénzt adunk vissza a bankszámládra vagy egy faültetési programra!

A promócióban részt vevő P&G termékek legalább 4 000 Ft-os rendelésénél 1 000 Ft, legalább 8 000 Ft-os rendelésénél 2000 Ft, legalább 12 000-os rendelésénél 3 000 Ft, legalább 30 000 Ft-os rendelésnél 5 000 Ft visszajár a bankszámládra regisztráció után vagy felajánlhatod a MyForest – Közösségi Erdőkért Alapítványnak. A promóció időszaka: 2023.09. 14-2023. 11.15.

A promóció Procter & Gamble aktivitás, a pénzvisszatérítéshez az ő honlapjukon kell regisztrálni az online vásárlás után. További részletek és regisztráció: www.everydayme.hu Résztvevő márkák: Pampers, Ariel, Jar , Lenor, Ambi Pur, Oral-B, Blend-a-Med, Blend-a-Dent, Naturella, Discreet, Tampax, Always, Head&Shoulders, Pantene ProV, Herbal Essenses, Aussie, Gillette, Gillette Venus, Old Spice, Secret, Bear Fruits, Mr. Proper és Swiffer

Az Ambi Pur első, folyamatos frissességet nyújtó, nem elektromos légfrissítője nem pusztán semlegesíti a szagokat, de azt is megakadályozza, hogy azok beivódjanak a puha felületek, például törölközők, fürdőszobai kilépők és zuhanyfüggönyök anyagába. Az Ambi Pur Bathroom különleges Odour ClearTM technológiája akár 45 napon át gondoskodik a fürdőszoba frissességéről, hogy az bármikor készen álljon a vendégek fogadására. Az Ambi Pur Bathroom használatához nincs szükség sem hálózati áramra, sem elemekre, továbbá számos különféle illatban kapható.

  • Az Ambi Pur légfrissítő Odourclear technológiája révén megszünteti a szagokat és könnyed, friss illatot hagy maga után
  • Megelőzi a szagok beivódását
  • Könnyed, friss illatot hagy maga után
  • Minden egyes Bathroom eszköz 45 napon át használható
  • Használata egyszerű, 1 gombnyomással bekapcsolható
  • Nincs szükség áramra, nincs szükség konnektorra
  • Diszkrét és stílusos
  • Illata megidézi a felkelő Nap hazáját, a tiszta levegőt és a természet gyönyörű harmóniáját

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelem! Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Rosszullét esetén fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. Használat után alaposan szellőztesd ki a helyiséget. Őrizd meg a csomagolást és a használati útmutatót a termék használata során.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt
1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

linalool
Pentamethylheptenone
4-tert-butylcyclohexyl acetate
Ethyl 2
2-Dimethylhydrocinnamal
delta-damascone
2.4-Dimethyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde
limonene
cyclamen aldehyde
undecylenal
3-(4-Isobutyl-2-Methylphenyl)Propanal
5.6.7-Trimethylocta-2
5-Dien-4-One
lauraldehyde
Cis-Hex-3-En-1-Yl Methyl Carbonate
coumarin
methylundecanal
Undecenal
citronellol
trans-menthone