Okos döntés

Centrum

Centrum Férfiaknak 50+ multivitamin

30 db
Kedvezmény vége: 7. 31.
2 999 Ft 
100 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

90+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Centrum® Férfiaknak 50+ összetevői hozzájárulnak az 50 év feletti férfiak tápanyagszükségletének fedezéséhez. Nagy mennyiségben tartalmaz B1-, B2- és D-vitaminokat, niacint, szelént és magnéziumot

Használat

Ajánlott fogyasztási mennyiség felnőtteknek: napi 1 filmtabletta.

A márkáról

Az alapítónk, Dr. Ellenbogen motivációja az emberek ellátása a lehető legjobb étrend-kiegészítő készítménnyel, ami a Centrum márka szívügye. Az első „A-tól Z-ig®” formula kifejlesztése óta számos egyéb készítményt is megalkottunk, amelyek táplálkozástudományi szempontból fontosak és amelyek étrendünket gondosan válogatott mikrotápanyagokkal egészítik ki, ezzel hozzájárulva a létfontosságú tápanyagoknak a szervezet szükségleteinek megfelelő beviteléhez. Mindig a legszigorúbb minőségi szabványokat alkalmazzuk, és felelünk meg azoknak. A gondosan válogatott, kiváló minőségű mikrotápanyagokkal a Centrum márka megbízhatóságot kínál.

Tárolás

A készítményt kisgyermekek elől elzárva kell tartani. Száraz helyen, legfeljebb 25°C-on tárolandó. Használat után mindig helyezd vissza a doboz tetejét!

Biztonsági figyelmeztetés

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl. Az egészséges életmód, valamint a kiegyensúlyozott, vegyes étrend fontos. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Terhes nőknek a készítmény nem ajánlott, mert A-vitamint tartalmaz. Kumarin típusú véralvadásgátló szedése esetén a készítmény K-vitamin tartalmát figyelembe kell venni.

Forgalmazó

GlaxoSmithKline-Consumer Kft.
1124 Budapest, Csörsz utca 43.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

B1-vitamin
Mogyoróvajas krém
Vas
e-vitamindl-alfa-tokoferol
biotin
retinyl palmitate
folsav
pantoténsav
c-vitamin
b12-vitamin
cink
szelén
kristályvanillin
b6-vitamin
d-vitamin
kalcium
magnézium
k-vitamin
b2-vitamin
foszfor
mangalicahús
niacinnalb3
a-vitaminbéta-karotin
jelenleg nem elérhető
Összes megjelenítése