Schieber Karma Cabernet Franc Szekszárd 13% 2016

0,75 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
 1 990 Ft 2 653 Ft/l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

Mély, bíbor színnel rendelkező, bordói fajta. Behízelgő aromákkal nyit, melyben megtalálható a málna, a cseresznye és a kék ibolya illatvilága is. Ízében először a piros bogyós gyümölcsök, a rózsabors érezhető, majd ezt követően a dohánylevél karakteres íze és némi földesség dominál. Hosszú tartalmas korty, a végén némi utóízzel lezárva.

Norvég lazac grillezve paradicsommal, a sült zöldségek, a cukkini, a töltött paprika, a kacsa, a sertéshús sütve kiváló társa. A sajtokól pedig az enyhén érlelt kecskesajtot és a kék sajtféléket ajánljuk hozzá.

Jellemzők

  • Száraz vörösbor.
  • 13%-os alkoholtartalmú.
  • Szekszárdi borvidékről.
  • Cabernet Francból.
  • Marha-és egyéb vadhúsok, norvég lazac mellé ajánljuk.

Leírás
Oltalom alatt álló szekszárdi eredetmegjelölt száraz minőségi vörösbor.

Termékinformáció
Gyermekek elől elzárva tárolandó. 

Termelői információ
A Schieber Pincészetben mindenki a Baranya-völgy szerelmese: itt található az ültetvények jelentős része, azaz: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot és kékfrankos. 23 hektár szőlőjük van Baranya-völgyben, ezzel pincészetüké ott a legnagyobb terület. A tőkék többsége 15-25 éves, de hamarosan termőre fordulnak új telepítéseik is, a kékfrankos, dornfelder, syrah ültetvények. 
De a Schieber Pincészet családi szőlőbirtokként összesen ötvennégy hektárnyi termőterülettel rendelkezik a Szekszárdi Történelmi Borvidéken, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók.

Tárolás
10-15 fokon, sötét elzárt helységben tárolandó, nyitás után 1-2 napon belül fogyasztandó.

Forgalmazó
Ernőker Kft.

4735 Szamossályi,

Kossuth utca 37. 


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.