Kotányi

Kotányi BIO Oregano

9 g
BIO
349 Ft 38 778 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

900+ vásárló kedvence

Származási ország: Törökország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Kotányi BIO Oregano

Kotányi BIO Oregano, A KOTÁNYI Bio fűszerek válogatott mezőgazdasági régiókból és ellenőrzés alatt álló ökológiai gazdálkodásokból származnak. Így tökéletesen kifejezésre jutnak a fűszerek eredeti illat- és ízharmóniái és garantálják a természet igazi ízét. Az államilag is elismert "Austria Bio Garantie" és Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. tanúsítványai (HU-ÖKO-01) garantálják a folyamatosan ellenőrzött ökológiai minőséget.

  • Miként termesztik fűszereiket
    A termőterület éghajlata és talaja ugyanúgy fontos szerepet játszanak, mint a megfelelő termésfajták kiválasztása, és persze az ültetvény szakértő és gondos megművelése.
  • Biztosított minőség a bizalom révén
    Partnereik mindenkor kiváló minőségű termékekkel látják el őket, melyet mintavételi tervvel rendszeresen ellenőriznek. Az ellenőrzőpontok biztosítják, hogy számíthatsz a kiváló minőségre.
  • Miként dolgozzák fel termékeiket
    Betakarításukat követően zöldfűszereik és fűszereik óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket - többek közt azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.

Termékinformáció

A Kotányi Őrölt oregánóval pillanatok alatt új szintre emelheti a pizzákat, a paradicsomszószt, a babos és húsos fogásokat, a salátákat és a tésztaételeket. Kiválóan alkalmas vadételekhez, kacsa- és libasültekhez.

Termelői információ 

Tökéletes élvezet csak a megfelelő minőség mellett létezhet. Ezért a Kotányinál mindig arra törekszenek, hogy kiváló minőségű zöldfűszereket és fűszereket kínáljanak Neked, melyek gazdagabbá teszik mindennapi főztödet.

Miként dolgozzák fel termékeiket:
Betakarításukat követően zöldfűszerek és fűszerek óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket - többek között azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy te is  élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.

„Csak a legkiválóbb fűszereket kiválogatni a világ beszállítóitól igazán különleges kihívás!"

Erwin Kotányi

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint, Tópark utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Oregánó

Tápérték: 100 g

Energia1044 kJ/252 kCal
Zsír3.4 g
amelyből telített zsírsavak0.8 g
Szénhidrát24 g
amelyből cukor5.6 g
Fehérje8.6 g
0 g
Élelmi rost g

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás
Szójabab
Tej
Zeller
Mustár
Szezámmag
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.