Hazai Csíkos héjú, magos görögdinnye Medgyesegyházáról, lédig

kb. 7,5 kg
Elfogyott. Várható p.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Alig vártuk, hogy elinduljon a hazai dinnye szezon, hiszem ez azt is jelenti, hogy újra a legjobb termelőkkel dolgozhatunk együtt.
Az idei év számos kihívást állít fel a gazdák előtt, legyen szó kánikuláról vagy akár heves esőzésekről, sokféle külső tényező alakítja az idei termés minőségét.
Bár szállítóink mindig a legkíválóbb alapanyagot biztosítják számunkra, és mi bizalmat szavaztunk a medgyesegyházi dinnyének, előfordulhatnak apróbb botladozások a részünkről. Próbáld ki ezt a hazai vitaminbombát, és ha nem lennél elégedett a kiszállított dinnyével, azt mi jóváírjuk neked az árát, kérdés nélkül. 

Hazai Csíkos héjú, magos görögdinnye Medgyesegyházáról, lédig

A görögdinnye kitűnő gyógyszer mindenféle lázas és gyulladásos betegségre. Gyógyhatását béta-karotin tartalmának köszönheti, de sikerét növeli, a benne levő nagymennyiségű ásványi anyag.

Figyelemre méltó ásványianyag és vitamin tartalma van. (kalcium, foszfor, vas, nátrium, kálium, mangán, magnézium, réz, cink, kobalt és króm, A-vitamin, niacin, riboflavin, tiamin, folsav és C-vitamint is tartalmaz)

*A kép illusztráció.

Érdekessége

Ázsiában őshonos gyümölcs, rengeteg fajtája létezik, melyek színükben és ízükben is különböznek egymástól. Általában 15-25 cm-es nagyságúak és enyhén hosszúkásak. 

Felhasználás

Többnyire nyersen szokás fogyasztani, önmagában, vagy gyümölcssaláta részeként, pármai sonkába csomagolva pedig kitűnő előétel. Magas cukortartalma miatt fogyasztása cukorbetegek számára csak kis mennyiségben ajánlott.

Tárolás

Rendkívül magas víztartalma miatt (90 %-os) könnyen megromlik, azonban a hűtőszekrény gyümölcsös rekeszében tartva kb. 1 hétig eláll.

Forgalmazó
Kifli.hu Shop Kft.
 Budapest, Jászberényi út 45, 1106


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.