Koronás cukor

Koronás nád kockacukor

500 g
469 Ft 938 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: EU,
Tudtad?
Kiszállítás a küszöbödig? Természetesen, nálunk ez alap!

Élvezd az akár 15 perces időablakon belüli kiszállítást. Az egyes tételektől az igazán nehéz ládákig. Mosollyal együtt :)

Koronás nád kockacukor

Fedezd fel a világ édes ízeit! A nádcukor termékek a természet ajándékai, a frissen betakarított cukornádból készülnek a cukornád levének kristályosításával. Jellegzetességük az aranybarna szín és karamellás, egzotikus aroma. Ideálisak italok, valamint sütemények édesítésére. A termékek különleges csomagolása megkönnyíti az adagolást, védi a terméket a nedvességtől és megőrzi a nádcukor jellegzetes aromáját.

A Nád Kockacukor különleges karakterének köszönhetően fantasztikus társ a meleg italok, valamint koktélok egzotikus édesítésében.

Termelői információ

A Koronás Cukor egy tradicionális termékcsalád márkája Magyarországon. Az Agrana cég márkacsoport koncepciójának keretében, a tagországokban egyedi cukormárkák kerültek bevezetésre, mint Magyarországon a „Koronás Cukor”. A márkakoncepció a felismerhetőségre összpontosít, amelyben az országok cukormárkáinak eredete egyértelműen visszatükröződik, és egyúttal a mindenkori márka adottságaihoz optimálisan igazodik. 

Az Agrana Cukorgyáraiban termelt cukor az országok cukormárkáival jut el a fogyasztókhoz. Az attraktív csomagolások és a folyamatosan garantált jó minőség jelenti cukormárkáik sikerét. A széles termékválaszték igazi édes választás elé állítja fogyasztóikat. A márka már hosszú ideje az első osztályú minőség szinonimája, és éppen ezért élvezi fogyasztóik bizalmát.

https://cdn.kifli.hu/uploads/Tart%C3%B3s_Ital_Special_%C3%81llateledel/Tart%C3%B3s/Logo/koron%C3%A1slogo.jpg

Tárolás

Szobahőmérsékleten, száraz helyen tartandó. 

Forgalmazó

AGRANA Sales & Marketing GmbH
1020 Bécs
Friedrich-Wilhelm-Raiffeisen-Platz 1
Ausztria


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Barna nádcukor

Tápérték: 100 g

Energia1680 kJ/395 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát98 g
amelyből cukor98 g
Fehérje0 g
0 g
Élelmi rost g