BudaPrés

BudaPrés cider - Kedvesem!

330 ml
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
1 199 Ft 3 633 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

BudaPrés cider - Kedvesem 2022

"A leggyümölcsösebb ciderünk. Könnyen fogyasztható, tele almás friss aromával. Egy igazán jólelkű, könnyed ital, amit tovább szelidítettünk azzal, hogy a saját almalevével édesítettük egy kicsit. Frissítő élmény egy forró nyári lampionos buliban és átmelegít egy bekuckózós téli estén."

Almák: Jonagold, Jonagored
Évjárat: 2022
Alk.: 6,9% vol.
Édesség: félédes, 18,5g/liter saját almalevéből
Héjon áztatás: 24 óra
Készült:1.500 palack
Palack: 0,33l

Kézzel szedett almák átválogatása után 24 órás héjon áztatás és maceráció. Acél tartályban erjedt 12 napon keresztül teljesen szárazzá, és 12 hónap érlelést kapott palackozás előtt. Többféle almabor házasításából állt össze. A pasztőr kihagyása miatt friss alma aromák és könnyedség jellemzi. A BudaPrés ciderek alapja, kedves és nagyon szerethető.

 

Termékinformáció

Fogyasztását hűtve ajánljuk.

Termelői információ

A bor világából érkezett fiú, a borrajongó apa, az elhivatott szakmai borász csapat, a természet és az alma. Közösen vágtak bele a kalandba, ahol mindenkinek a legjobbat kell adnia magából, mert prémium minőségű, 100% almából készült, friss magyar cidert készíteni csak eltökélten és soha nem múló szenvedéllyel lehet.

Kézműves gondoskodással nevelik italaikat, minden nap odafigyelve a fejlődésükre, mert hiszik, hogy az általuk képviselt minőség segíthet a magyar ciderkultúra megteremtésében és felvirágzásában. Szeretnék, ha a BudaPrés fogyasztói belekóstolhatnának azokba a kalandokba, amiket a cider rejt magában és a családjuk minden nap nyitott, kíváncsi és ínyenc tagokkal bővülne, akik tudják és értik, hogy a cider nem bor, és nem sör, hanem a legjobb dolog, ami az almával történhet.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen.

Biztonsági figyelmeztetés

Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Forgalmazó

BudaPrés Kft.
2091 Etyek, Öreghegy hrsz. 2901.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

magyar almalé
szén-dioxid
E220 - Kén-dioxid