San Benedetto Zero barack ice tea

1,5 l
 899 Ft 599 Ft/l
Származási ország: Olaszország,

Zero, őszibarack ice tea ízű, hozzáadott cukor nélkül, édesítőszerekkel.

Termékleírás

Amikor a barack édes íze találkozik egy kiváló tea és a tiszta San Benedetto ásványvíz finom elegyével, akkor klasszikus íz jön létre, amely bármilyen alkalomra tökéletes. A San Benedetto őszibarackos vagy citromos jegestea ideális ital bármilyen étkezéshez, az ízletes ebédtől a gyors snackig; teljes íz, amely oltja a pozitivitás iránti szomjúságodat.

Termelői információ

A San Benedetto "Fonte Benedicta" alacsony ásványi anyagtartalmú víz, amely a Dolomitok gleccsereiből származik, és hosszú szűrési folyamat után eléri a Scorzé vízszintjét. Az ásványi anyagok és a nyomelemek kiegyensúlyozott összetétele teszi az egész család mindennapi ivásához alkalmassá. Elősegíti az emésztést és diuretikumokkal is büszkélkedhet, az alacsony nátriumtartalmú étrendhez nyugodtan használható, és felhasználható anyatej-helyettesítő tápszerek készítéséhez is.

Tárolás

Száraz, tiszta, szagmentes környezetben tárolandó, távol a hőforrásoktól, kerülve a közvetlen napfényt.

Felnyitás után hűtve tárolandó és 2-3 napon belül elfogyasztandó.

Forgalmazó

Asix Distribution Kft.
1095 Budapest
Soroksári út 160.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.