BIC

BIC gázgyújtó

1 db
999 Ft 999 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárló kedvence

Származási ország: Kína,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A BIC® Öngyújtók gyártástechnológiája biztosítja, hogy a termékek eleget tesznek a legszigorúbb biztonsági és tartóssági szabványoknak. A végtermék nem csupán vonzó, könnyű és biztonságos, hanem megbízható is. Minden BIC® Öngyújtó eleget tesz a nemzetközi szabványok előírásainak és a jogszabályi követelményeknek vagy túlteljesíti azokat.

Biztonsági Figyelmeztetés

Nem rendeltetésszerű használata súlyos sérüléseket okozhat. Használat előtt olvasd el a csomagoláson szereplő biztonsági információkat: Gyerekektől távol tartandó. Arctól, ruházattól távol gyújtsd meg az öngyújtót. Ne tedd ki 50°C feletti hőmérsékletnek, vagy tartós napsütésnek. Ne szúrd fel, vagy dobd tűzbe. Győződj meg róla, hogy a láng a használatot követően teljesen kialudt. Minden öngyújtó megfelel az ISO 9994 szabványnak. Mivel az öngyújtók láng-gyújtó eszközök, úgy viselkednek, mint minden más gyújtóforrás, és potenciális veszélyt jelentenek a felhasználóra. A gáz öngyújtók normál használat esetén általánosságban nem jelentenek egészségügyi kockázatot.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó!

Forgalmazó

BIC Slovakia SRO.
92601 Sered, Priemyselná 1. 


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.