• Kedves Kiflis! Pünkösdvasárnap- és hétfőn nem szállítunk. Keddtől ismét nyitva leszünk, addig pedig fogadjuk az előrendeléseiteket – jó pihenést kívánunk!

Fruchtbar BIO Pasta Spiral - Paradicsommal, Bazsalikommal és Oregánóval 12Hó

190 g
Nagyszerű ajánlat
 2 069 Ft 10 889 Ft/kg
Származási ország: Németország,

BIO bébiétel csecsemők részére 12 hónapos kortól. 

Felhasználás

Elkészítés:

  1. Forralj fel vizet egy edényben! Miután elkezdett forrni, vedd le a főzőlapról, majd a zárt tasakot 3 percre tedd bele!
  2. Nyisd ki a tasakot a megjelölt pontokon, öntsd ki a kívánt mennyiséget egy edénybe, és 1 percig melegítsd 600-700 watton!
  3. Amennyiben a teljes mennyiséget kívánod megmelegíteni, akkor a nyitott tasakot tedd a mikrohullámú sütőbe!
  4. Étkezés előtt mindenképpen ellenőrizd az étel hőmérsékletét!

A márkáról

A német FruchtBar-nál a legkiválóbb organikus gyümölcsöket, zöldségeket gabonákat használják fel, hogy ne csak ízletes de egészséges ételeket is készíthessenek. A csecsemők mellett, a változatos ízeknek, és a termékek elérhető árainak köszönhetően egyre nagyobb számban idősebb gyermekek és felnőttek is örömüket lelik a FructhBar BIO termékek fogyasztásában. Egyetlen FruchtBar BIO termék sem tartalmaz hozzáadott cukrot, vagy bármilyen egyéb nem természetes adalékanyagot.

Tárolás

Száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.

Forgalmazó

Import-Trade Hungary Kft.
2870 Kisbér, Széchenyi utca 55.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.