Cantina San Donaci - Anticaia Negroamaro 2021
Cantina San Donaci - Anticaia Negroamaro 2021
0,75 lHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Cantina San Donaci - Anticaia Negroamaro 2021
Száraz és hosszú lencsengésű. Piros gyümölcsös jegyek, szeder, feketeribizli és meggy.
- Száraz vörösbor.
- 13,5%-os alkoholtartalmú.
- Olaszországi, Manduriából egyenesen.
- 2021-as évjáratú.
- Vörös húsokhoz, grillezett ételekhez ajánljuk.
Termékinformáció
Fogyasztása 6-8 °C-on ajánlott.
Termelői információ
A San Donaci pincészetet, a Salento körzet egyik legrégibb gazdaságait 1933-ban alapították egy 12 gazdálkodó csoport vállalkozói ötletének köszönhetően, akik később megalakították társaságukat termékeik és földjeik védelme érdekében.
Manapság a Cantina San Donaci rendkívül innovatív technológiákat alkalmaz. Az automata rozsdamentes acél sapkák mélyítése, az erjedési hőmérséklet-szabályozás, a lágy prések hozzájárulnak termékeik kiváló érzékszervi és minőségi tulajdonságainak javításához, kiemelve azok tipikus ízét és illatát. A legjobban az különbözteti meg a termékeiket, hogy tölgyfahordókban folyik az érlelési fázis, melyek az sajátos illatukkal javítják amúgy is kiváló minőségüket.
Tárolás
10-15 fokon, sötét elzárt helységben tárolandó, nyitás után 1-2 napon belül fogyasztandó.
Biztonsági figyelmeztetés
Gyermekek elől elzárva tárolandó.
Forgalmazó
Wine Mission Kft.
1116 Budapest, Nándorfejérvári út 37.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
negroamaro |
Tápérték: 100 g
Energia | kJ/ kCal |
Zsír | g |
amelyből telített zsírsavak | g |
Szénhidrát | g |
amelyből cukor | g |
Fehérje | g |
Só | g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok |