Pfanner

Pfanner Ananászlé 100%

1 l
1 249 Ft 1 249 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Ausztria,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Pfanner Ananászlé 100% 

„Koronája” miatt az ananászt a „trópusi gyümölcsök királynőjének” is nevezik. Joggal: Lédús, élénk sárga gyümölcshúsa összetéveszthetetlenül aromás ízű. Különféle ananászfajták léteznek az enyhén savanykástól a nagyon édesig. 1 liter Pfanner 100% Ananászhoz kereken 2 kg legjobb minőségű, napérlelt gyümölcsöt használnak fel.

Termékinformáció

Felbontás előtt felrázandó.

Termelői információ

A Pfanner név egy családot, egy vállalatot, egy márkát és egy filozófiát jelöl: A tudásuk legjavát adják, hogy a természet ajándékaiból kiváló minőségű termékeket állítsanak elő. Ennek a filozófiának a középpontjában az emberek és igényeik állnak, az ő esetükben az íz, az élvezet, az egészség és a felfrissülés. Ennek következtében az előállítási folyamat minden szintjén magas minőségi elvárásokat támasztanak, amit folyamatos felügyelettel és ellenőrzéssel biztosítanak. A gyümölcs kiválasztásakor, a feldolgozás és a palackozás vagy dobozba töltés során egyaránt a legnagyobb gondossággal járnak el. Ez az út jól bevált: az eltelt 160 év során a Pfanner fogyasztók millióinak bizalmát nyerte el.

Tárolás

Felbontást követően hűtve tárolandó és 3 napon belül fogyasztandó.

Forgalmazó

In-Food 2000 Kft.
9021 Győr
Bajcsy-Zsilinszky út 27.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Ananászlé
c-vitamin

Tápérték: 100 g

Energia215 kJ/51 kCal
Zsír0.5 g
amelyből telített zsírsavak0.1 g
Szénhidrát12 g
amelyből cukor11 g
Fehérje0.5 g
0.01 g
Élelmi rost0 g