TaoTao

Tao Tao Kínai szárított gomba MUN

50 g
999 Ft 19 980 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Kína,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Tao Tao Kínai szárított gomba MUN

A TaoTao kínai Mun szárított gomba nagyon jól kiemeli a főtt hús ételek, a hal és a tenger gyümölcseinek, valamint a vegetáriánus ételek ízét. Alkalmas salátákba vagy bármilyen ázsiai étel ízesítőjeként.

Termékinformáció

A gombát áztasd be kb. 15 percre forró vízbe. Engedd le a vizet, tisztítsd meg a gombát, majd ezt követően kb. 10 percig főzd.

Termelői információ

Az első TaoTao termékeket 1995-ben vezették be a lengyel piacon, és úttörők voltak olyan kategóriákban, mint keleti szószok, pácok, tészta és kulináris kiegészítők. A márka jelszava, az „Ízek harmóniáját” nemcsak ok nélkül található meg a márka logójában, hanem a feng shui távol-keleti filozófiája miatt is, amely befolyásolja az ételek ízét és minőségét. A feng shui, mint az élet lényege, láthatatlan és immateriális, ám a kulináris művészetek harmóniája és egyensúlya lehetővé teszi a boldogság és a teljesülés érzéseit. A TaoTao termékek széles választékának köszönhetően az ízek harmóniáját élvezheted, és a keleti ételek főzése még soha nem volt ilyen egyszerű és könnyebben elérhető. A szója- és chili szószoknak, rizstészta, Mung babcsíra, Mun gombák vagy szezámmag olajnak és sok más, a TaoTao márkanév alatt álló terméknek köszönhetően, mindenki egyedi kulináris kompozíciókat készíthet anélkül, hogy el kellene hagynia a házat. 

Tárolás

Kérjük, hogy tárold hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől óvd! 

Forgalmazó

Glatz Hungary Kft.
HU-2045 Törökbálint DEPO
Hosszúrét 062/73 Hrsz. D5


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Szárított Mun gomba
Auricularia polytricha

Tápérték: 100 g

Energia1621 kJ/386 kCal
Zsír0.6 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát70.2 g
amelyből cukor0 g
Fehérje4.9 g
0.02 g
Élelmi rost0 g