Dayup Pearls Áfonya-Málna gyümölcspüré

100 g
Jelenleg nem elérhető
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Lengyelország,

Dayup Pearls Áfonya-Málna

Gyümölcspüré, kókuszkrém, kókuszreszelék és tápiókagyöngy keveréke. A DayUp gyümölcspüré, joghurt és magvak egyedülálló keveréke, amit szó szerint bárhol fogyaszthatsz. A DayUp reggeli a munkába sietőknek, tízórai a gyerekeknek, vagy egy kis nasi délután, de alkalmas egy könnyed energiapótlásnak az edzés után.

Nem tartalmaz hozzáadott cukrottartósítószertglutént. Természetes cukrokat tartalmaz. Természetes módon erősíti az immunrendszert.

Termékinformáció
Fogyaszthásra kész. Felbontás előtt felrázandó.

Termelői információ
A DayUp egyedülálló életmódú, egészséges ételek márkája, amely kizárólag természetes alapanyagokból áll, és szó szerint mindenhol élvezheted. Céljuk, hogy olyan egészséges reggelit tudjanak szolgáltatni a rohanó világunkban, amit mindenki szívesen fogyaszt rövid idő alatt. A klasszikus, erdeti, egyszerű ízekkel kezdtek, de mára már innovációjuk által új, egzotikus ízekkel is találkozhatsz a kínálatukban.

Tárolás
Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó. Felbontás után a hűtőszekrényben max. 48 óráig tárolható.

Forgalmazó

Import-Trade Hungary Kft.
Kisbér, Széchenyi u. 55, 2870


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.