• Jó hír hétvégére!

    Ingyenes kiszállítással kedveskedünk vasárnap zárásig, hogy mehessetek a szabadba pihenni, majd mi pakolunk! :)  Kuponkód: HAPPYHETVEGE
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

-9 %

BBQue BBQ Szósz Original

470 g
Akció vége: 24. 5.
1 899 Ft 4 040 Ft/kg2 099 Ft
Származási ország: Németország,

BBQue BBQ Szósz Chili & Torma

Mindenkinek, aki szereti az eredeti barbeque ízét. Erősen füstös aromájú, áfonya édes-savanyú gyümölcsökkel és almás szósszal kombinálva, finoman lekerekítve a sörr és méz ízével. Hamisíthatatlan barbecue íz, eredeti bajor összetevőkkel. Próbáld ki a tipikus bajor hangulatot, tökéletes grillezéshez. 

A szószoknak a húsok sütés közbeni kenegetése az első számú felhasználási módja, de a paradicsom és cukor tartalmú készítmények könnyen megbarnulnak, ezért csak a legvégén használd, illetve vékonyítsd vízzel, alma lével, sörrel, vagy fehérborral. Ne barnítsd, mert keserű lesz az íze, csak szárítsd ki.  

Termékinformáció
Fogyasztás előtt felrázandó.

Termelői információ
A BBQUE márka egyesíti a nemzetközi BBQ trendeket az otthoni ízekkel. A bajorországi két lelkes grillszakértő által 2011-ben kifejlesztett BBQUE szószokat egy különösen izgalmas és kiegyensúlyozott aromakombináció jellemzi: Erős, füstös ízek, valamint olyan népszerű helyi alapanyagok, mint például áfonya, sör vagy méz, a szószokhoz „házi készítésű” jelleget adnak. Összehasonlítva más alacsonyabb minőségű alkotóelemekből készült barbecue szószokkal, főként abban különbözik, hogy azok paradicsompaszta alapból, cukorból, vízből és ecet ízekből és fűszerekből állnak csupán.

Tárolás
Napfénytől védett, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Import-Trade Hungary Kft.
Kisbér, Széchenyi u. 55, 2870


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.