Csokoládés protein szelet 7 különböző vitaminnal, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Rendkívül ropogós, finom textúrájú, ízletes és tápláló snack edzés előtt, alatt vagy után. Sportolóknak és minden aktív életmódot folytatónak. Mindig ott van, amikor energiára van szükséged!

A GO ON Nutrition tökéletes kiegészítő azoknak, akik szeretnének fittek lenni! 33% tejfehérjét tartalmaz, amely segít az izomnövelésben és izommegtartásban, valamint hozzájárul a csontok egészségéhez. A magnézium segít fenntartani az elektrolit egyensúlyt, a megfelelő izomműködést, valamint hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. A kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód mellett rendszeresen fogyasztott GO ON Nutrition protein szelet segít elérni ezt az egészségügyi hatást.

Termékinformáció

Fogyasztásra kész.

Termelői információ

A GO ON Nutrition termékek a legmagasabb minőségű étrend-kiegészítők, kiváló emészthetőséggel, nagy hatékonysággal és kitűnő ízléssel.  Biztos lehetsz benne, hogy a legmagasabb minőségű alapanyagokból készültek, amelyek csak megbízható szállítóktól származnak, miközben betartják a szigorú minőségi előírásokat. A szakemberek által kidolgozott, jól átgondolt kompozíció ideálisan megfelel a fizikailag aktív emberek igényeinek, s megkönnyíti az alakformálást. 

Tárolás