Fizz Water

Fizz Water bodza-levendula

0,75 l
Jelenleg nem elérhető
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Véget vetünk a pazarlásnak!

Vásárold meg a lejáratközeli, de még kiváló minőségű élelmiszereket jelentősen alacsonyabb áron, és segíts nekünk csökkenteni az ételpazarlást!

Fizz Water bodza-levendula

Termékinformáció

Az igazi  nyári felfrissülés. A Fizz vizek olyan  ízkombinációkkal jöttek létre, ahol minden egyes domináns íz mellé párosul egy frissítő lecsengés. Így kapta a bodza párjául az illatos levendulát egy lehelletnyi szén-dioxid hozzáadásával, és minimális cukortartalommal. A vizek 100% természetes összetevőkből készülnek mindenki egészségére a CHERNEL-kertből.

Termelői információ

A Fizz Watert, a latin-amerikai országok kedvelt frissítője az “aguas frescas” ihlette; amely hideg gyümölcsös vizet jelent. A kiváló hűsítők a legjobb trópusi gyümölcsök és zöldségek kombinációjával készülnek és a latin-amerikai kultúra és már az Egyesült Államok déli területeinek is meghatározó itala. A Fizzeket hazánkban is elérhető zöldség-virág és gyümölcs infúziókkal készítik 100%-ig természetes összetevőkkel.

Tárolás

Naptól védett, száraz, hűvös helyen, fagyhatár felett.

Forgalmazó

Art Water Kft.
9733 Horvátzsidány,
Kőszegi u. 21-23.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Természetes forrásvíz
E290 - Szén-dioxid
Cukor
E330 - Citromsav
Természetes aromák
természetes színezék