Borotalco

Borotalco Original Deo spray

150 ml
1 649 Ft 10 993 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A tiszta természetes zsírkőből készült összetéveszthetetlen illatú port már 1878-ban kikeverte a firenzei gyógyszertárjában egy angol gyógyszerész, Henry Roberts. Abban az időben még nem is sejtette, hogy tökéletes slágerterméket fejlesztett ki, amelyet Olaszországban még az elkövetkező öt generáció után is örömmel használnak majd az emberek! A Borotalco termékek jellegzetes unisex illata semmivel össze nem téveszthető, és a benne lévő mikrotalkumnak hála akár 48 órán keresztül is megbízható védelmet nyújtanak az izzadság és a kellemetlen szagok ellen! A Borotalco izzadásgátlók és dezodorok olyan bőrgyógyászatilag tesztelt készítmények, melyek nem tartalmaznak alkoholt. Próbáld ki az izzadás elleni készítményeket, melyeket Olaszországban már sok éve előszeretettel használnak! Próbáld ki a Borotalcot!  

Borotalco Original az egyedülálló Borotalco illattal. A benne található mikrotalkumnak köszönhetően hatékonyan szívja fel az izzadságot és naponta gondoskodik a kellemesen száraz bőrről. 48 órás megbízható deohatás, 0% alkohol. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Használat

Felhasználás előtt felrázandó! Ne használd sérült bőrfelületen.

Biztonsági Figyelmeztetés

Ne használd sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább. Kerüld a belélegzést. Csak rövid ideig fújd, jól szellőztetett helyen, kerüld a termék hosszantartó kifújását. Ne permetezd a szem közelébe. Csak az utasításoknak megfelelően használd.
Veszély! Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukaszd ki vagy égesd el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.

Tárolás

Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

IN-FOOD 2000 Kft.
H-9021 Győr, Bajcsy-Zs. u. 27.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

parfum
limonene
linalool
geraniol
citronellol
tocopheryl acetate
glycerin
benzyl salicylate
hydroxycitronellal
coumarin
butane
isobutane
propane
propylene carbonate
citral
aluminum chlorohydrate
benzyl benzoate
cyclopentasiloxane
benzyl cinnamate
talc
alpha-isometrhyl ionone
caprylic/capric triglycerid
stearalkonium bentonite
Összes megjelenítése