Vivino szolgáltatás értékelése

Ostorosbor

Ostoros Birtok Felső-Magyarországi Irsai Olivér száraz fehérbor 11,5%

0,75 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
1 149 Ft 1 532 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

90+ vásárlónk veszi rendszeresen

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
A vásárlók szeretik a Kiflit!

Több mint 4.800 Google értékelés, átlagosan 4,9 csillaggal bizonyítja ezt. Vásárolj velünk, és megtudod, miért!

A legjobb fehérbor lett Európa egyik legrangosabb borversenyén az Ostoros Irsai Olivér.

Nemcsak aranyérmet, de a legjobb fehérbor különdíját is kiérdemelte a bíráktól az Ostoros Irsai Olivér Európa egyik legnagyobb borversenyén a Challenge du Vinen! Hatalmas elismerés ez családi pincészetünk számára, hiszen az Irsai Olivér idén már a második rangos elismerést zsebeli be. Márciusban a Berliner Wein Trophy-n is elhozta az aranyérmet és a korábbi években is bizonyítottak az előző évjáratai a fent említett nemzetközi borversenyeken. Az Ostoros Irsai Olivér 2022 a borversenyen 96 pontos átlagpontszámmal zárt és érdemelte ki a legjobb fehérbor különdíjat (Special Prize White Wine).

Ez a pimasz, illatos és kirobbanóan gyümölcsös bor, olyan, mintha csak egy nagy tál friss almával, körtével és szőlővel teli tálba kóstolnánk.

Ez friss, illatos, ropogós bor a rá jellemző szőlővirág jegyekkel, élénk, de finom savaival a mindennapi fogyasztásra is kiválóan alkalmas, de eleganciája az ünnepi alkalmakra is méltóvá teszi.

A legszebb Olaszrizlingjeink kerültek kiválasztásra ehhez a letisztult ízvilágú, elegáns száraz borhoz, amelyet gazdag citrusosság, bergamott, grapefruit, könnyed fehérszirmú virágok, és kellemes keserűmandula játékos kavalkádja jellemez. Ropogós, feszes ízvilágának köszönhetően igazi gasztrobor.

  • Száraz fehérbor.
  • 11,5%-os alkoholtartalmú.
  • Egri borvidékről.
  • 100%-ban Irsai Olivér szőlőből.
  • Ajánljuk kecskesajtok, könnyű tészták, posciutto cotto mellé.

Leírás
Oltalom alatt álló földrajzi jelzéssel ellátott száraz fehérbor.

Termékinformáció
Ajánlott 12 fokra lehűtve fogyasztani. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Termelői információ
Az Ostorosbornál büszkék otthonunkra, Egerre. Tisztelik az Egri földet és Eger borkészítési hagyományait. Nagy örömmel készítik el a klasszikus egri borokat: Királyleánykát, Cabernet Sauvignont és Merlot, valamint a borvidék kiemelt cuvée borait, az Egri Bikavért és fehér párját az Egri Csillagot. A házasítás lehetőséget ad számukra, hogy az alapborok legelőnyösebb tulajdonságát használják fel és könnyed, illatos, zamatos borokat készítsenek, amelyeket vendégeik, vásárlóik leginkább kedvelnek.

Az Egri borvidék jellemző fajtáin túl kínálatukban megtalálható szinte az összes, hazánkban népszerű fajta, mint például az Irsai Olivér és a Chardonnay. Ez fontos számukra, mert így változatosságot, színt és szélesebb választási lehetőséget tudnak kínálni.

Tárolás
Tárold szobahőmérsékleten, száraz és hűvös helyen. Felbontás után 1-2 napon belül fogyasztandó.

Forgalmazó
Ostorosbor Zrt.          
Magyarország-3327 Novaj,
Mezőkövesdi út 6.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

 

Összetevők

irsai olivér
Ottonel Muskotály

Allergének

Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.