HohesC

hohes C direkt préselt narancs gyümölcshússal

0,75 l
1 549 Ft 2 065 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: EU-n kívül,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Ha 100%-os narancsélményre szomjazol, akkor a narancshúsos hohesC-nek gyümölcshússal a Te hűtődben is ott a helye!
A terméket direkt préseléses eljárással készítik, ennek köszönhető, hogy az íze nagyon közel áll a narancs természetes ízéhez.

Természetes módon magas a C-vitamin tartalma, ezért már egy pohár (3dl) elég belőle, hogy a napi C-vitamin szükségletünket fedezzük.
A C-vitamin élénkítő hatása és az érett narancsok természetes, frissítő íze miatt érdemes narancslével kezdeni a napot – lendületesen, egészségesen már korán reggel!

Termelői információ

Amikor 1958-ban Németországban a polcokra került az első hohes C, igazi újdonságnak számított, hiszen addig csak otthon facsart narancslé létezett és nem lehetett kész narancslevet kapni a boltokban. Hazánkban 1993 óta van jelen a hohes C, amely több, mint két évtizede egyet jelent a 100 %-os gyümölcslével.
Kezdetben a sima és gyümölcshúsos Narancs, valamint a Multivitamin ízekkel vált népszerűvé, majd 1998-ban a Kalciumos narancs és az Alma-acerola termékekkel bővült a kínálat. Mára pedig már összesen 11 féle hohes C és 3 féle kiszerelés közül választhatsz, ha ízletes 100%-os gyümölcslére vágysz, és egyben természetes módon szeretnél gondoskodni a megfelelő mennyiségű C-vitamin beviteledről.

Használat

Fogyasztás előtt felrázandó.Felbontás után hűtve tárolandó és 3-4 napon belül elfogyasztandó.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Sió-Eckes Kft
8600. Siófok,
Május 1 u. 61.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Narancslé gyümölcshússal99 %
Acerolapüré1 %