• Kedves Kiflisek! Technikai hiba miatt ügyfélszolgálatunk átmenetileg csak e-mailen és chat-en elérhető. Dolgozunk a mielőbbi megoldáson. Megértéseteket köszönjük!
  • Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Okos döntés

Somat All-in-One Mosogatógép tabletta

80 db
Kedvezmény vége: 2023. 04. 08.
 5 199 Ft 
65 Ft/db
Származási ország: EU,

A Somat All in One eltávolítja a makacs ételmaradékokat, a tea- és kávé által hagyott szennyeződéseket, és tökéletes tisztaságot biztosít már 40 fokon. A só és öblítő funkciók mellett a Somat All in One segít megvédeni a poharakat a korróziótól.

Biztonsági figyelmeztetés

Súlyos szemirritációt okoz.Szemvédő használata kötelező.Gyermekektől elzárva tartandó.SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel.Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét.Előírásszerű használat esetén nem áll fenn veszély.

Tárolás

5 - 40 °C között , száraz helyen tárolandó.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft
1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.