
Jamie Oliver
Jamie Oliver - Vörös pesto
190 mlHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Kényeztesd magad az ország legszélesebb speciális, illetve allergénmentes választékából! Éljen a növényi alapú táplálkozás!
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Jamie Oliver pestojának alapját képező napon szárított paradicsom, vörös bors, sárga bors, dió, Pecorino sajt és bazsalikom megadja az olasz konyhától megszokott alapízt. Jamie megbolondította kesudióval, chilivel, oreganóval, fokhagymával és majorannával.
Felhasználási javaslat
Próbáld ki pirítósra, tésztafélékhez vagy grillezett sültek és zöldségek mellé.
Ki is az a Jamie Oliver?
A 45 éves Jamie egy kis angol faluban nőtt fel. Szüleinek egy The Cricketters nevű szórakozó helye volt.16 évesen végzett a Westminster Catering College-ban. Néhány évet a népszerű londoni szakács, Gennaro Contaldo mellett dolgozott, akit egyik mentorának is tekintett. Az első komolyabb munkája a Antonio Carluccio's Neal's Yard étteremben volt, ahol a tésztákat készítette. Először 1996-ban egy dokumentumműsorban szerepelt, melynek címe Christmas at the River Café volt, s ekkor fedezték fel
2003 júniusában a Brit Birodalom rendjének tagjává ütötték. Felállította a Fifteen jótékonysági éttermet, ahol 15 hátrányos helyzetű fiatalnak adott álláslehetőséget a vendéglátóiparban. Szándékai szerint országszerte, valamint az USA-ban és Ausztráliában is állít fel ilyen helyeket.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó, közvetlen napfénytől és fagytól védve.
Forgalmazó
Dynamit Kft.
1106, Budapest,
Jászberényi út 41.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
napraforgóolaj | |
víz | |
napon szárított paradicsom | 12 % |
Paradicsom sűrítmény | |
Paradicsom | |
Savanyúságot szabályozó anyag | |
citromsav | |
Bazsalikom | |
Kesudió | |
grana padano sajt | |
Fenyőmag | |
Tengeri só | |
Extra szűz olívaolaj |
Allergének
Diófélék |