Farm Tojás

Farm Prémium Mélyalmos Tojás M

10 db

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 16 NAPIG

Maximum 2 db/megrendelés
746 Ft 75 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

7000+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

A mélyalmos tartásmódban a tyúkok nem ketrecekben élnek, hanem az egész istálló területén szabadon mozoghatnak, kapirgálhatnak. A tojásokat külön erre a célra kialakított fészkekben tojják meg. A tojásokon levő kód ha 2-es számmal kezdődik, akkor biztosak lehetünk benne, hogy az a tojás állatbarát tartásmódból származik.

Termelői információ

A Farm Tojás Kft. 1987-ben bőnyi telephelyén kezdte meg működését, brojlercsirke-hízlalással. Nagy figyelmet szentelnek a minőségi, higiéniai, állat-egészségügyi, valamint járványvédelmi előírások betartására. A piaci elvárásokhoz igazodva előtérbe helyezték az állatbarát – mélyalmos, szabadtartású és bio – tartástechnológiák kiemelt szintű és volumenű fejlesztését, bővítését. Jelenleg teljes tojótyúk állományának (350.000-400.000 db) több mint fele már mélyalmos tartásban termel, ezen belül is egyre nagyobb a modern voliere tartásban termelt tojások aránya.

Tárolás

Javaslat: vásárlás után hűtve tárolni

Gyártó címe

Farm Tojás Kft.
9028 Győr, Tárogató út 9.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 16 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.