• Megajándékozunk!

     Kedves Kiflisek! Ingyenes kiszállítással kedveskedünk csütörtök 23:00 óráig, hogy tudjatok pihenni hétköznap is, majd mi pakolunk! Kuponkód: KIFLIHAZHOZ
  • Újdonság a Kifli applikációban!

    Néha az appnak is kell egy kis felfrissülés. Hogy hamarosan elérhesd a BENU gyógyszertár kínálatát, frissítsd az alkalmazást!:)
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Perwoll Renew&Repair Black finommosószer 2,7L

45 mosás
3 149 Ft 70 Ft/mosás
Kategóriák:
Származási ország: EU,

Perwoll Renew & Repair Black. Formulája megújítja a fekete és sötét ruhák színét, hozzáadott színanyagok nélkül. A Perwoll Renew & Repair finommosószer védi, javítja és megújítja a kifakult sötét és fekete ruházatot, hogy az újra eredeti színeiben pompázzon.

Tárolás

5 - 40°C között, száraz helyen tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelem! Súlyos szemirritációt okoz. Bőrirritáló hatású. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Védőkesztyű vagy szemvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Tartalmaz:2-metilisotiazol-3(2H)-on.Előírásszerű használat esetén nem áll fenn veszély.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft
Dávid Ferenc utca 6., Budapest, 1113


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.