• Kredit jóváírás a fiókodban!

    Rendelj ma (akár szombati átvétellel), és amennyiben fizettél szállítási díjat, kreditben jóváírjuk a fiókodban február 6-án. A kreditek 7 napig lesznek érvényesek.
-4 %

Perwoll Renew Black kímélő mosószer 2880ml

48 mosás
Akció vége: 7. 2.
 3 199 Ft 
3 359 Ft67 Ft/mosás
Kategóriák:
Származási ország: EU,

Formulája megújítja a fekete és sötét ruhák színét, hozzáadott színanyagok nélkül. A Perwoll Renew Black finommosószer védi, javítja és megújítja a kifakult sötét és fekete ruházatot, hogy az újra eredeti színeiben pompázzon.A fekete ruházat minden alkalomhoz illik, de a gyakori mosás áldozatot követel, különösen sötét és fekete ruhák esetében. A Perwoll Repair-Complex-et tartalmazó formulája aktívan gondoskodik ruháidról, megújítva a színek élénkségét és kisimítva a szövetszálakat a sérült mikro-szerkezetek helyreállításával. Így hosszabb ideig élvezheti a gyönyörű ruhákat, mintha csak új lenne.

Nem kell mindig újat venni - #RethinkFashion4

Használat

Kövesd a ruha címkéjén található kezelési útmutatót és aszerint válassz mosási programot. Finom ruhaneműk automata mosógépben történő mosásakor csak félig töltsd meg a mosógépet mosandó ruhaneműkkel. Használat előtt felrázandó.

Tárolás

Tárolási hőmérséklet +5°C és +40°C között. Minőségét megőrzi a gyártás dátumától (lsd. a csomagoláson) számított 3 évig.

Biztonsági figyelmeztetés

Allergiás bőrreakciót válthat ki. 2-metilisotiazol-3(2H)-on-t tartalmaz. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A tartalom / edény elhelyezése hulladékként: a nemzeti előírásoknak megfelelően.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft
Dávid Ferenc utca 6., Budapest, 1113


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.