Panzi

Panzi Macskaalom Silica Natúr (3,8 liter)

1,6 kg
4 499 Ft 2 812 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Kína,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Leírás

A Panzi Silica Cat szilikonos, törtszemcsés macskaalom megfelelő választás macskás számára. Porózus szerkezete miatt garantáltan másodpercek alatt magába zárja a vizeletet, ennek következtében a kellemetlen szagokat könnyedén semlegesíti, a folyadékot elpárologtatja, Önnek csak a szilárd ürüléket kell eltávolítania. Pormentes, nem okoz allergiás tüneteket, környezetbarát.

A folyadék gyors felszívódása érdekében az edény legyen meleg, száraz helyen, az átázott granulátum elsötétedik, de ez a hatékonyságra nincs hatással. Az ürülékmentes almot 1-2 naponta érdemes átforgatni.

A használt alom egy idő után a természetben elporlik és nem károsítja azt.

Felhasználási javaslat

Az alomtálcát egy macska esetében kb. 3cm, míg 2 macska esetében legalább 5cm magasan töltsük meg. A töltési mennyiségen (magasságon) nem szabad változtatni, mert az az alom hatásfokát csökkenti.

A márkáról

A Panzi Pet Kft.-t 1996-ban alapította a jelenlegi két tulajdonos, Pandzarisz Sándor és Pandzariszné Grósz Judit. Cégük jogelődje egy 1986-ban alapított újpesti üzlet, ahol termény- és díszmagokat forgalmaztak. Közel 450 termékük van a piacon, háziállatok számára. Jelenleg több mint 20 országba exportálják termékeiket.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, napfénytől és fagytól védve tárolandó.

Forgalmazó

Panzi Pet Kft.
1152 Budapest, Városkapu utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Szilikon