Panzi

Panzi Bolha- és kullancsriasztó nyakörv kutyák részére

1 db
1 449 Ft 1 449 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Leírás

A Panzi Pet nyakörve hosszantartó védelmet nyújt kutyájának a kullancsoktól és bolháktól. Folyamatos viselés mellett 90 napig riasztja el a bolhákat, 38 napig véd a kullancsok ellen. A nyári 40°C-os hőségben a nyakörv hatékonysága csak 38 napig garantált.
A nyakörv hossza 75 cm.

Használati utasítás

A nyakörvet helyezzük a kutya nyakára úgy, hogy a nyakörv alá két ujjunk beférjen. Ezután csatoljuk be a nyakörvet, a kimaradó lelógó részt vágjuk le. A nyakörvet a kutya fürdetése, vízbe engedése előtt vegyük le, csak akkor helyezzük vissza, ha a bőre és szőrzete már megszáradt. 

A márkáról

A Panzi Pet Kft.-t 1996-ban alapította a jelenlegi két tulajdonos, Pandzarisz Sándor és Pandzariszné Grósz Judit. Cégük jogelődje egy 1986-ban alapított újpesti üzlet, ahol termény- és díszmagokat forgalmaztak. Közel 450 termékük van a piacon, háziállatok számára. Jelenleg több mint 20 országba exportálják termékeiket.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, napfénytől és fagytól védve tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Két hónapnál fiatalabb állaton nem alkalmazható! Ha a használat során bőrérzékenység lép fel, a nyakörvet vegyük le a kutyáról! Használata után szappannal és bő vízzel mossunk kezet! Szembe ne kerüljön! Ha mégis előfordul, bő vízzel azonnal mossuk ki és forduljunk orvoshoz!

Forgalmazó

Panzi Pet Kft.
1152 Budapest, Városkapu utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.