• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Palette ICC intenzív krémhajfesték 8-0 (N7) Világosszőke

1 db
 1 399 Ft 1 399 Ft/db
Származási ország: Németország,

Fedezd fel a Palette Intensive Color Creme hajfestéket a hihetetlenül hosszantartó színeredményért optimális őszhajfedéssel. A formula mélyen behatol a hajba, miközben a haj szerkezetébe zárja az intenzív festék pigmenteket, ezzel biztosítva a fantasztikus ragyogást. Teljesen ősz hajra is ajánlott. A doboz elején látható modell hajának színe a középső természetes hajszínen elért színeredményt mutatja.

  • Színpigment-bezárás a fakulás elleni védelemért
  • Extra ápolás hajfestés közben és után
  • Árnyalattól függő ősztakarás

Doboz tartalma

1 tubus festékkrém 50 ml e
1 flakon színelőhívó 50 ml (1:1)
1 tasak ápoló hajbalzsam 10 ml e
1 pár kesztyű

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetések

Kövesd a biztonsági utasításokat. Javasoljuk, hogy a hajfesték/hajszínezék használata előtt 48 órával végezd el a bőrtúlérzékenységi allergiatesztet. Allergiás reakciót válthat ki. - kövesd a biztonsági utasításban leírtakat. A hajfestékek/hajszínezők súlyos allergiás reakciót válthatnak ki.
Kérjük, olvasd el és kövesd az utasításokat! A termék használata 16 éves kor alatt nem ajánlott. Az ideiglenes 'fekete henna' tetoválás növelheti az allergia kialakulásának veszélyét.
Ne használj hajfestéket/hajszínezőt, ha:
- Arcodon kiütés van, vagy fejbőröd érzékeny, irritált és sérült.
- Hajfestés után korábban bármilyen reakciót észleltél.
- Ideiglenes 'fekete henna' tetoválás után korábban bármilyen reakciót észleltél
Hidrogén-peroxidot, fenilén-diaminokat (toluoldiaminokat) és rezorcint tartalmaz. Szempilla- és szemöldökfestésre nem használható. Használat után a hajat alaposan öblítsük le. Az összetevők teljes felsorolását lásd a csomagolás alján.
Javasoljuk, hogy a termék használata előtt 48 órával végezd el a bőrtúlérzékenységi allergiatesztet, még akkor s, ha korábban már használtál hajfestéket/hajszínezőt. Ezért ne felejtsd el 48 órával festés előtt megvenni a terméket. Ha bármilyen reakciót észlelsz vagy kétséged van, kérjük keresd fel orvosodat, mielőtt ismét használnál hajfestéket/hajszínezőket. Szembe ne kerüljön! Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki! Védőkesztyű viselése kötelező! Gyermekek elől gondosan elzárandó.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft.
1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.