Kenyeres Birtok

Kenyeres Birtok Vándor szárított szürkemarha hús, csípős

50 g
2 899 Ft 57 980 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Kenyeres Birtok Vándor szárított szürkemarha hús, csípős

A legkiválóbb csípőspaprika fogyasztáskor előre engedi a többi ízt, majd pár másodperccel később kiteljesedve hoz létre különösen elegáns és intenzív ízvilágot.

A Kenyeres Birtok szürkemarhái a legjobb körülmények között, ősi természetüknek tökéletesen megfelelve, félig vadállatként, többszáz hektáron szabadon vándorolnak a Gemencben és a Duna mentén és csak hagyományos, természetes táplálékot fogyasztanak. Félig vad, aktív életmódjuk és természetesen lassú növekedésük miatt húsuk alacsony zsírtartalmú, rendkívül tartalmas, ízük különlegesen karakteres.

Termékinformáció

Fogyasztásra kész.

Termelői információ

A Kenyeres Birtokon felélesztik az évszázados hagyományokat, azt a fajta organikus tartásmódot, melynek köszönhetően a szürkemarha kizárólag a legelő természetes, kezeletlen fűféléit, valamint gyógy- és fűszernövényeit fogyasztja egész évben. És ezzel el is árultuk a legnagyobb titkot, hogy miért olyan kiváló a szürkemarha húsa. Az ok tehát a természetességben rejlik. E faj akkor érzi jól magát, ha háborítatlanul járhatja a rónaságot, ha zavartalanul legelheti azt, amihez éppen kedve van évszaktól függetlenül. Az így nevelt és szabadon tartott állatok prémium élelmiszereket biztosítanak számunkra. Az extenzív legeltetésnek köszönhetően a már feldolgozott termékeik ízében is megjelennek a birtokukon található gyógy- és fűszernövények. A magyar szürke húsa több egy marhahúsnál! 

Tárolás

20°C alatt tárolandó.

Forgalmazó

Kenyeres Zoltán EV
6504 Baja,
Bajcsy Zsilinszky utca 54/45.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

szürkemarha hús
Fűszerek
Étkezési só
chilli
Tartósítószer
E250 - Nátrium-nitrit

Tápérték: 100 g

Energia1823 kJ/305 kCal
Zsír5.4 g
amelyből telített zsírsavak2.4 g
Szénhidrát1.7 g
amelyből cukor0.8 g
Fehérje52.9 g
5.5 g
Élelmi rost g