Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Rendelj havi 4x minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

ORIGINAL REX Ketchup

Ez a termék már nincs az ajánlatunkban.
Kategóriák:
Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal

Original REX Ketchup

Eredeti, titkos családi recept alapján készült ketchup. Próbáld ki a REX Ketchup többi ízeit is!

 

Termékinformáció

Kizárólag a legjobb magyar alapanyagok felhasználásával készült. Teljesen tartósítószer és adalékmentes, illetve pasztőrözik. Az original REX ketchup tökéletes kiegészítés grillezéshez, hamburgerekhez, szendvicsekhez és különleges ízvilága miatt tesztaételekhez is illik.

Termelői információ

A REX Ketchup titkos receptje nagybátyától maradt Dobóczky Andrásra. Nagybátyja rendkívül sikeres gyártulajdonos volt a II. világháború idején. Különleges fűszerezésű ketchupját nagy mennyiségben exportálta Svédország, Svájc és Csehszlovákia piacaira. 1944-ben már versenyben állt Európa piacvezető pozíciójáért! A gyár sajnos elpusztult a háború végén.

2014-ben véletlenül Dobóczky András kezébe került az örökül kapott, több mint 70 éves titkos recept, és kíváncsiságból főzött egy kisebb adagot, hogy megtudja, milyen is volt régen a REX Ketchup.

Neki nagyon ízlett, így adott ajándékba barátainak is, akiknél  rendkívüli sikert aratott! Többek között az Ő biztatásukra indította el az Original REX Ketchup újragyártását.

 

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó!

Forgalmazó

EURODIP Distribution Kft.
1037. Bp. Bécsi út 85.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

paradicsom sűrítmény, hagyma, hidegen sajtolt napraforgó olaj, cukor, borecet, ivóvíz, só, fűszerek főzetei