Mix & Match

Syoss

Syoss Pure Volume micellás dúsító sampon

440 ml
2 099 Ft 4 770 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Syoss Professzionális Teljesítmény. Szalonszépségű Haj. Mindennap Lenyűgöző. Pure Volume micellás sampon vékonyszálú hajra. Gyengéden tisztítja a hajat & fejbőrt. A légies dússágért és rugalmasságért. Szilikon-, parabén-, ásványi olaj és mesterséges színezék mentes. ECARF által tesztelt és igazolt allergiabarát minőség. EU Ecolabel által hitelesítve.

Samponok a gyengéd ápolásért, intenzív tisztításért és a hosszantartó frissességért. A samponok flakonjai 98%-ban újrahasznosított alapanyagból készülnek*a kupak kivételével.

Új Ázsia-ihlette illatok & megújult formulák magas minőségű összetevőkkel. Az új formula az aminosavak, vagyis a keratin építőkövei által válik hatékonnyá. A keratin egy protein, amely a hajszálak fő strukturális anyagaként szolgál. Erősebbé tesz minden hajszálat belülről, miközben a felszínen védelmet nyújt. Az Amino-Komplex hét természetes, ázsiai eredetű összetevővel párosul – minden variánsban egy –, a formula így eredményez még professzionálisabb teljesítményt. A gondosan válogatott ázsiai ihletésű illatokat olyan összetevők adják mint a wakame alga, a kamélia virág, a lila rizs, a kék lótusz, a tápláló prebiotikum, a vízi liliom vagy a ginseng, melyek mindegyike a márka eredetét tükrözi.

Használat

Használd nedves hajon és öblítsd ki.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft.
1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

Aqua (water, eau)
sodium laureth sulfate
cocamidopropyl betaine
sodium chloride
disodium cocoamphodiacetate
coco-glucoside
Parfum (Fragrance)
glyceryl oleate
citric acid
sodium benzoate
Behenamidopropyl dimethylamine
lactic acid
hydroxypropyl guar
HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE