Vademecum Fogkrém eper

75 ml
 799 Ft 10 653 Ft/l
Származási ország: Németország,

Fogorvosok által meghatározott fluorid tartalomA Vademecum Junior Eper ízű fogkrémet a hat évnél idősebb gyerekek első egészséges és erős, állandó fogaiért fejlesztették ki. Alapos és teljeskörű védelmet nyújt a fogszuvasodással szemben és hosszan tartó cukorsav elleni védelmet biztosít, amely a 6+-os korosztálynál kiemelten fontos. A Vademecum Junior Eper ízű junior fogkrém rendszeres használata kiemelten fontos a 6 éves és annál idősebb korosztálynál, mivel a tejfogak állandó fogra cserélődése ebben a korban történik meg. A fogak közötti rések megjelenése és a maradó fogak előtörése megnehezíti a száj folyamatos tisztán tartását. Ebben az időszakban ezért megnő a fogszuvasodás kockázata. A kellemes eper ízesítéssel a gyerekek jobban motiválhatók a rendszeres, napi kétszeri fogmosás betartására. A maradó fogak megfelelő ápolása érdekében a Vademecum Junior eper ízű fogkrém fluorid tartalmát fogorvosok határozták meg. A gyermek más forrásból történő fluorid bevitele esetén ezért egyeztessen fogorvossal vagy orvossal!

  • Az egészséges gyerek fogakért
  • Eper ízesítéssel
  • 6+ korosztály
  • Fogorvosok által meghatározott fluorid tartalom

Használat

Borsónyi mennyiséget tegyél a fogkefére, és ügyelj arra, hogy gyermeked fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le!

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetések

Amennyiben más forrásból is történik fluoridbevitel, kérd ki fogorvosod vagy orvosod tanácsát.

Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft.
1113 Budapest, Dávid Ferenc utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.