-14 %

Whiskas

Whiskas száraz állateledel macskák számára marhahússal

1,4 kg
Kedvezmény vége: 7. 28.
2 479 Ft  2 899 Ft
1 771 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Ingyenes kiszállítás az első 1000 rendeléshez! További részletek: https://www.kifli.hu/targy/whiskas-free-delivery

Whiskas száraz állateledel macskák számára marhahússal

A Whiskas macskaséfjei keményen dolgoznak azon, hogy olyan ízletes fogásokat készítsenek, amelyek miatt világszerte macskák milliói rohannak a tálkájukhoz izgatottan dorombolva, és elégedetten nyalogatva a bajszukat. Mindegyik fogás szeretettel és gondosan készül, és kiegyensúlyozott tápanyagtartalmuk biztosítja, hogy macskád mindent megkapjon, amire szüksége van a dorombolás folytatásához.

Ízletes receptjeiket speciálisan készítik el, hogy megőrizzék a kiváló minőségű összetevők természetesen jótékony hatásait és finom ízeit, és elégedett dorombolásra késztessenek minden cicát az étkezések idején és azon túl is... Mindegyik ételt szeretettel alkottak meg, hogy mindent tartalmazzon, amelyre kis barátodnak a boldog és egészséges fejlődéshez szüksége van.

Barna szemcsék megléte 70%-ban, töltött szemcsék esetén 14%, a narancssárga és zöld szemcsék mindkettőjének megléte 8%-ban jellemző a termékben.

  1. Minden ízletes recept 100%-ban kiváló minőségű összetevőkből készül, és úgy lett megalkotva, hogy 100%-ban biztosítsa a kölyök cicák napi szükségleteit.
  2. Kalciummal készül az egészséges csontok és fogak fejlődésének támogatására.
  3. Könnyen emészthető csirkehússal az emésztőrendszer támogatására.
  4. E-vitaminnal és taurinnal a természetes védekezőképesség támogatása érdekében.
  5. Elkötelezettek a környezetre gyakorolt hatásaik csökkentése mellett. 100%-ban megújuló energiát használó gyárakban készül.

A márkáról

A WHISKAS-nál tudják, mire van a macskáknak természetük alapján szükségük, és hogy mit szeretnek. Ezért használnak olyan ízletes, tápláló alapanyagokat, amiket a macskák ösztönösen szeretnek. Minden WHISKAS macskaeledel receptet gondosan készítenek, hogy megadja a cicájának mindazt, amire természetéből adódóan a fejlődése különböző fázisaiban szüksége van és ami boldoggá teszi kölyök kortól senior korig. A világelső szaktekintélynek számító Waltham intézet kisállatgondozási és táplálkozási szakemberei által kifejlesztett minden macskaeledel teljes értékű és kiegyensúlyozott, hogy Ön a lehető legjobb gondoskodást nyújthassa a cicájának. A széles választékuknak köszönhetően kedvence minden nap másban lelheti kedvét.

 

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó. Szobahőmérsékleten tálalva a legfinomabb, felbontástól számítva 2 napig hűtve eltartható.

Forgalmazó

Mars Magyarország Értékesítő Bt.
1113 Budapest, Bocskai út 146


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

.

Összetevők

válogatott gabonafélék
Hús és állati származékok
4% marha a barna szemcsékben
Olajok és zsírok
növényi fehérje kivonatok
Növényi eredetű származékok
Ásványi anyagok
Zöldségek
0.5% szárított sárgarépát tartalmaz (ami 4% sárgarépával egyenértékű) a narancssárga szemcsékben és 1% szárított borsót tartalmaz (ami 4% borsóval egyenértékű) a zöld szemcsékben
Különféle cukrok
Élesztők

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír11.5 g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje32 g
g
Élelmi rost2 g