Pedigree DOG

Pedigree DentaStix kiegészítő állateledel 25 kg+-os, 4 hónapnál idősebb kutyák számára 7 db

270 g
1 349 Ft 4 996 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Leírás

A Pedigree Napi Dentastix különleges X-alakú fogápoló pálcika, amelyről tudományosan bizonyították, hogy napi használat esetén akár 80%-kal csökkenti a foglepedék kialakulását. A Pedigree Napi Dentastix úgy lett tervezve, hogy hosszan kelljen rágni a megfelelő hatékonyság érdekében, így csökkentve a foglepedék és fogkő kialakulását enyhén érdes állagának és aktív hatóanyagainak köszönhetően. Ízletes, alacsony zsírtartalmú, hozzáadott cukor és mesterséges színezékanyag és aroma nélkül.

A kutyák mindenhez a szájukat használják, így alapvető a fogak és a fogíny egészséges állapota ahhoz, hogy a legjobb formájukat adják. Mégis ötből négy, háromévesnél idősebb kutya ínybetegségben szenved, ami lelassíthatja a kutyát vagy szükségessé teheti az állatorvosi kezelést is.

A Waltham kisállat-táplálkozási kutatóközpont táplálkozástani szakemberei és állatorvosai segítségével a Pedigree ízletes kutyarágók széles választékát fejlesztette ki, mely csökkenti a foglepedék és fogkő kialakulását, ezáltal csökkentve az ínybetegségek kockázatát.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Mars Magyarország Értékesítő Bt.
1113 Budapest, Bocskai út 146


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Válogatott gabonafélék, Növényi eredetű származékok, Ásványi anyagok 2,7% nátrium-tripolifoszfátot tartalmaz, Hús és állati származékok, Olajok és zsírok

Tápérték: 100 g

Energia kJ/305 kCal
Zsír1.7 g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje7 g
g
Élelmi rost1 g