Farm Tojás

Farm Tojás GMO mentes "M"

10 db

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 13 NAPIG

Maximum 1 db/megrendelés
767 Ft 77 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

5000+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

A teljesen GMO mentes tojást, mely olyan tyúkoktól származik, melyek takarmányában semmilyen genetikailag módosított összetevő nincs. Ennek a terméknek az előállításakor a tyúkok takarmányába csak olyan alapanyag kerül bekeverésre, amelyek GMO mentesek. Továbbá nem tartalmaznak semmiféle antibiotikumot, illetve a tyúkok ivóvízébe sem kerül adagolásra antibiotikum. A biotojás ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék, mely igazodik az Európai Unió biológiai tojástermelésre vonatkozó előírásaihoz.

Termelői információ

A Farm Tojás Kft. 1987-ben bőnyi telephelyén kezdte meg működését, brojlercsirke-hízlalással. Nagy figyelmet szentelnek a minőségi, higiéniai, állat-egészségügyi, valamint járványvédelmi előírások betartására. A piaci elvárásokhoz igazodva előtérbe helyezték az állatbarát – mélyalmos, szabadtartású és bio – tartástechnológiák kiemelt szintű és volumenű fejlesztését, bővítését. Jelenleg teljes tojótyúk állományának (350.000-400.000 db) több mint fele már mélyalmos tartásban termel, ezen belül is egyre nagyobb a modern voliere tartásban termelt tojások aránya.

Tárolás

Fénytől és hőtől védett, száraz hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Farm Tojás Kft.
9028 Győr, Tárogató u. 9.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 13 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Allergének

Tojás
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.