Hazai Cantaloupe sárgadinnye Medgyesegyházáról, lédig

kb. 2,65 kg
Termelői
Elfogyott. Várható ma.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Alig vártuk, hogy elinduljon a hazai dinnye szezon, hiszem ez azt is jelenti, hogy újra a legjobb termelőkkel dolgozhatunk együtt.
Az idei év számos kihívást állít fel a gazdák előtt, legyen szó kánikuláról vagy akár heves esőzésekről, sokféle külső tényező alakítja az idei termés minőségét.
Bár szállítóink mindig a legkíválóbb alapanyagot biztosítják számunkra, és mi bizalmat szavaztunk a medgyesegyházi dinnyének, előfordulhatnak apróbb botladozások a részünkről. Próbáld ki ezt a hazai vitaminbombát, és ha nem lennél elégedett a kiszállított dinnyével, azt mi jóváírjuk neked az árát, kérdés nélkül. 

Hazai Cantaloupe sárgadinnye Medgyesegyházáról, lédig

Érdekessége

Ázsiában őshonos gyümölcs, rengeteg fajtája létezik, melyek színükben és ízükben is különböznek egymástól. Általában 15-25 cm-es nagyságúak és enyhén hosszúkásak. 

Felhasználás

Többnyire nyersen szokás fogyasztani, önmagában, vagy gyümölcssaláta részeként, pármai sonkába csomagolva pedig kitűnő előétel. Magas cukortartalma miatt fogyasztása cukorbetegek számára csak kis mennyiségben ajánlott.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen 10-12 °C között tárolandó.

Forgalmazó
Kifli.hu Shop Kft.
 Budapest, Jászberényi út 45, 1106


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

cantaloupe dinnye