St. Dalfour Gyümölcsvarázs málna, gránátalma tartalmú extra vegyes dzsem

284 g
 1 999 Ft 7 039 Ft/kg
Származási ország: Franciaország,

Eredeti francia hagyományok alapján, kíméletes eljárással készített, természetes aromájú, magas gyümölcstartalmú, málna- és gránátalma-tartalmú vegyes dzsem. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Termékleírás

Az érett piros málna és az elragadó gránátalma frissítő gyümölcsös ízei keverednek ebben a dzsemben.

Felhasználási javaslat

Jól párosítható pavlova tortával, kelkáposztával és csokoládéval.

Termelői információ

A ST. DALFOUR egy magántulajdonban lévő családi vállalkozás, amelyet 1984-ben alapítottak. Világszerte jó hírnevet szerzett vezető termékének, a “100% -os gyümölcsdesszertnek”, tehát lekvárjainak köszönhetően. A lekváraikban hagyományosan használt cukor helyett gyümölcscukrot (koncentrált gyümölcslevet) használnak. A ST. DALFOUR innovációját, hogy koncentrált gyümölcslevet használnak a lekvárok édesítésére, egy ősi tartósítási eljárás inspirálta. Minden termékük a legmagasabb minőségű, mesterséges színezőanyag és tartósítószerek nélkül készülnek, egészségesek, valmaint ízletesek.

Tárolás

Felbontás után hűtve (+2 - +8°C) tárolandó és 3 hónapon belül fogyaszd el!

Forgalmazó

Foodnet Zrt.
1143 Budapest, Hungária köz 5.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.