Elephant chips-tallér szezámmagvakkal

80 g
 459 Ft 5 738 Ft/kg
Származási ország: Románia,

Lapos perec

Sütőben sült sós snack, enyhén édes ízzel. A fekete és fehér szezámmag kombinációja adja különleges ízét. Fogyaszd magában vagy feltétekkel előételként.

Az Elephant lapos perec egy különleges, ropogós snack, amit fogyaszthatsz önmagában, sajttálhoz, krémleveshez, humuszhoz, krémsajthoz, előételként… Felhasználásában csak a képzelet szabhat határt! Sütőben sült, tartósítószer- és színezékmentes, ízletes ropogtatnivaló az egész családnak.

Termelői információ

Az 1994-ben családi vállalkozásként alapított Alka Co., aki az első helyi kávéfőző volt, több millió eurós közvetlen befektetés révén. Amikor további kiegészítő gyártó és forgalmazó cégeket alapítottak, megszületett az Alka Csoport. Közel két évtizedes folyamatos, több tízmillió euró összegű beruházás után az Alka Csoport a régió egyik vezető FMCG-szereplője. Manapság a csoport keksz, sütemény, kávé, ostya és sós ételek gyártására szakosodott. Az Alka Csoport sikere azon alapul, hogy küldetésüket, jövőképeiket és értékeiket beépítsék mindennapi munkájukba.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Foodnet Zrt.
1143 Budapest
Hungária köz 5.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.