Natrue

Natrue Zabital

1 l
Nagyszerű ajánlat
899 Ft 899 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Spanyolország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

A Natrue zabital ízletes a nap bármely szakában. Emlékeztet az eső utáni föld illatára. Enyhén édeskés íze még kellemesebb ízélményt nyújt. Alacsony a telített zsír tartalma, ami segít a normális koleszterinszint fenntartásában. A normál vérnyomás fenntartásához hozzájárul az alacsony sótartalma. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Termelői információ

A Natrue termékeiben az egyetlen ízfokozó a tiszta víz a Montseny Bioszféra rezervátumból, valamint a legjobb és legfrissebb összetevők. A gyártást ezen a természetvédelmi területen végzik, minimális feldolgozási művelet alkalmazásával azért, hogy annyi természetes ízt vonjanak ki az alapanyagokból, amennyit csak lehet. Termékeik hasznos ásványi sókat tartalmaznak, és az alacsony mineralizáció miatt alacsony nátrium-diéta esetén is ajánlott a fogyasztásuk. Az elkészítés során egyáltalán nem használnak genetikailag módosított alapanyagokat, illetve állati eredetű termékeket, és egyéb adalékanyagokat is csak abban az esetben, ha elengedhetetlen a stabilizáció szempontjából. Italaik 100% -ban növényi alapúak, és ez adja a különlegességüket, amit mi annyira szeretünk. Az így készült italokat végül  100 %-ig újra hasznosuló csomagolóanyagokba töltik.

Tárolás

2 - 25 °C között tárolandó, flbontás után hűtve.

Forgalmazó

Liquats Vegetals S.A.
Spanyolország

FOODNET ZRT. 
1143 Budapest, Hungária köz 5.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

 

Összetevők

víz
hántolt zab15 %

Tápérték: 100 g

Energia194 kJ/46 kCal
Zsír0.8 g
amelyből telített zsírsavak0.2 g
Szénhidrát8.1 g
amelyből cukor5.4 g
Fehérje1.4 g
0.04 g
Élelmi rost0.4 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.