EL DULZE

El Dulze snack saláta, csomagolt (2 db)

200 g

FRISSESSÉGI GARANCIA

859 Ft 4 295 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Spanyolország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Bébi római szív saláta

  • Ellenáll a forró összetevőknek
  • Könnyen szétválasztható levelek
  • Tökéletes ropogós textúra

Négy egyszerű lépésben elkészítheted:

  1. Vágd le az alsó törzsét, hogy könnyen szétnyíljon a saláta.
  2. Mosd meg a salátaleveleket. 
  3. A "kanál" formába töltsd bele a feltétet.
  4. Élvezd a kulináris utazást. 

Az El Dulze snack salátának ropogós állaga és nagyon édes íze van. Zöldebb leveleik több vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. Ideális olyan ételek kísérőjeként, mint a füstölt lazac, darált fokhagyma, szardella, vagy egyszerűen ízletes saláták elkészítéséhez. Nyersen vagy főzve is fogyaszthatjuk őket főzelékként. A cézár saláta egyik alapanyaga megérkezett.

*A kép illusztráció.

Érdekessége

Már az egyiptomiak is hieroglifákkal ábrázolták ezt a fajta salátát, így termesztése igencsak régre nyúlik vissza. Főként mediterrán vidékeken termesztik, de termelése hazánkban is egyre elterjedtebb, ráadásul egész évben beszerezhető. Magas C-vitamin, és alacsony szénhidrát tartalma miatt érdemes minél gyakrabban fogyasztanod.

Felhasználás

Salátán túl húsok mellé is kíváló hiszen igazán jellegzetes ízt ad hozzá.

Termelői információ

A spanyolországi El Dulze vállalat fő profilja a friss zöldségek gyártása és forgalmazása. Körülbelül 7000 hektár termőfölddel rendelkeznek Spanyolország-szerte, míg magas minőségű termékeiket Európában, sőt még a Közel-Keleten is sikerrel exportálják. Székhelyük El Campo de Cartagenában, pontosabban El Miradorban található, ahol minden terméküket gyártják és csomagolják. Minden termőterületüket a lehető legjobb módon alakítják ki, hogy friss és egészséges zöldségeik a legjobb minőségűek legyenek. Az El Dulze fenntartható mezőgazdaságot folytat, és minden termelési folyamatát tekintve követi az európai szabályozást. Cégük az ellátási lánc megválasztásakor is felelősségteljesen jár el, beszállítóikkal kéz a kézben dolgozik, és olyan nyersanyagokat használ, amelyek megfelelnek az ökoszisztémánk gondozásának és megőrzésének társadalmi felelősségvállalásának.

Tárolás 

Száraz, hűvös helyen 5-10 °C között tárolandó.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.
1106, Budapest Jászberényi út 45.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.