Ecoinver

Ecoinver Japán padlizsán, csomagolt

300 g

FRISSESSÉGI GARANCIA

1 390 Ft 4 633 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Spanyolország,

Ecoinver Japán padlizsán

Sima és fényes héjú a padlizsán, sok változata létezik: lehet lila (nálunk ez a legelterjedtebb), fehér, zöld és sárga is, sőt csíkos változatban is terem. Ez a fajta keskeny és hosszúkás alakú. Színe a sötétlilától a majdnem feketéig terjedhet, bőre sima. Íze annyira finom, hogy édes ízeket is érezhet.

A padlizsán akkor alkalmas a felhasználásra, amikor még egészen kemény.  

*A kép illusztráció.

Érdekessége

A padlizsán rendkívül értékes tápanyagokat, vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz, miközben energiaértéke kicsi, magas víztartalma miatt. Az indiai természetgyógyászat szerint vérképző, vízhajtó, bélgyulladást gátló, emésztést fokozó hatású, ezen kívül nyákoldó hatása enyhíthet az asztmában illetve hörghurutban szenvedőknek is. 

Felhasználás

Sokféleképpen elkészíthető: kínálhatjuk előételként és főételként egyaránt, grillezve, sütve, serpenyőben készítve. Kitűnő előétel, saláta, kirántva, palacsintatésztában megforgatva és kisütve, vagy rakottan főétel, levesbe is főzhető, főzeléknek, de töltve, és párolva, padlizsánkrémként, vagy paradicsommártással, illetve körítésként is kitűnő.

Termelői információ

Az Ecoinver családi vállalkozásként indult 2007-ben, Nyugat-Almeriában, Spanyolországban amelyet a Segura család alapított. Magán termelők akik leginkább fogyasztókhoz igazodó különlegességeket termesztenek. Az Ecoinver sokkal több, mint egy mezőgazdasági vállalat. Az Ecoinver család, történelem, professzionalizmus, erőfeszítés és odaadás. Az Ecoinvernél termékek minősége a legfontosabb. Emiatt részlegeik a gyártási folyamat minden fázisában: termesztés, betakarítás, kezelés és szállítás során figyelemmel kísérik a terméket, ügyelve arra, hogy minden szállítmány megfeleljen a vevőink által támasztott követelményeknek, és a termék optimális körülmények között jusson el a fogyasztóhoz. Ezen túlmenően szigorú nyomon követhetőségi ellenőrzést követnek az egész láncban, amint azt a különböző spanyol és európai szabályozások is előírják. Minőségirányítási rendszerük az Ecoinver munkatársai és társult gazdálkodóink elkötelezettségének köszönhetően működik. Mindezt a GlobalGAP, az IFS, az Ecological és a BRCS hivatalos tanúsítványai is alátámasztják.
Fenntarthatóság és társadalmi elkötelezettség:
Az Ecoinvernél elkötelezettek a 2030-ig tartó Fenntartható Fejlődési Agenda mellett. Azzal a céllal, hogy csapatként és vállalatként fejlődjenek a bolygó és az emberek érdekében, csatlakoztak a Global Compact spanyol hálózatához, hogy vállalati politikűjukat összhangba hozzák a fenntartható fejlődés célkitűzéseivel. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen 0-4 °C között tárolandó.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Korlátolt Felelősségű Társaság
1106 Budapest, Jászberényi út 45.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.