EL DULZE

El Dulze Római saláta, csomagolt (1 db)

280 g

FRISSESSÉGI GARANCIA

Termelői
899 Ft 3 211 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Spanyolország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

El Dulze Római saláta

A cézár saláta egyik alapanyaga megérkezett. Kiemelkedő K- vitamin tartalma és magas a C-vitamin, A-, B1-, B2-, B3- és B6-vitamin tartalma is. Ezeken felül jelentős folsav, mangán, és króm található benne. Kalória tartalma alacsony, ugyanakkor rosttartalma igen magas, így az emésztésünkre is jó hatással van. A hosszúkás levelű zöldséget a legjobb frissen fogyasztani. 

*A kép illusztráció.

Érdekessége

Magas C-vitamin tartalma miatt érdemes minél gyakrabban fogyasztanod.

Felhasználás

Salátán túl húsok mellé és kíváló hiszen igazán jellegzetes ízt ad hozzá.

Termelői információ

A spanyolországi El Dulze vállalat fő profilja a friss zöldségek gyártása és forgalmazása. Körülbelül 7000 hektár termőfölddel rendelkeznek Spanyolország-szerte, míg magas minőségű termékeiket Európában, sőt még a Közel-Keleten is sikerrel exportálják. Székhelyük El Campo de Cartagenában, pontosabban El Miradorban található, ahol minden terméküket gyártják és csomagolják. Minden termőterületüket a lehető legjobb módon alakítják ki, hogy friss és egészséges zöldségeik a legjobb minőségűek legyenek. Az El Dulze fenntartható mezőgazdaságot folytat, és minden termelési folyamatát tekintve követi az európai szabályozást. Cégük az ellátási lánc megválasztásakor is felelősségteljesen jár el, beszállítóikkal kéz a kézben dolgozik, és olyan nyersanyagokat használ, amelyek megfelelnek az ökoszisztémánk gondozásának és megőrzésének társadalmi felelősségvállalásának.

Tárolás 

Száraz, hűvös helyen 5-10 °C között tárolandó.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Korlátolt Felelősségű Társaság
1106 Budapest, Jászberényi út 45.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.