Barile Pascal őstermelő

Hazai termelői fokhagyma, lédig

kb 50 g
Maximum 10 db/megrendelésPrémium minőségÚjdonság

kb

 150 Ft 2 999 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

10000+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Fokhagyma

A fokhagyma kiváló fűszer és gyógynövény is. Jellegzetes szaga ne tántorítson el senkit a fogyasztásától: a fokhagymát nem csak jó íze, de gyógyhatása miatt is érdemes beépíteni az étkezésünkbe.

I,osztályú őszi Messidor fokhagyma

*A kép illusztráció. 

Fajta leírás

A Messidor fokhagyma egy francia, őszi fajta. Közepes illetve nagyméretű, teljesen fehér fokhagymafej jellemzi. A Messidor fajta fokhagyma népszerű a gazdák és a kertészek körében. Egy bokoron legfeljebb 12 hosszú sötétzöld levél alakulhat ki. A fehér kerek fejnek 14 foga van. Átlagosan 100 gramm tömegű, vannak esetek, amikor a fokhagyma súlya eléri a 150 g-ot, ez ott jellemzőbb ahol aszkorbinsav és cukor magasabb arányban van jelen.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft
1106 Budapest, Jászberényi út 45, 

Termelői információ

Barile Pascal a közép-magyarországi régióban termel hazai fokhagymát. Vegyszermentes és mechanikus gyomírtású technológiával termesztett közegben, a Nébihnél vezetett gazdálkodási naplóval nyugtázva. Kertészetében szerves trágyát alkalmaz, többnyire lomtrágya formájában, illetve a Biogazdálkodásban elfogadott készítmények kiegészítésével történik, melyek mind szerves alapúak, teljesen természetes mikrobiológia vegyületek készítmények. Ez a folyamat a teljes növekedési (tenyész) időszakban folytatódik. A gyomírtás is mechanikusan történik. Túlnyomórészt aminósavak és vegyületei, valamint növényi és alga kivonatok kombinációi, ami kálciumot és növényi vitaminokat és alga kivonatokat tartalmaznak.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen 0-4 °C között tárolandó.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.