Fallini

Fallini reszelt sajt

80 g
 959 Ft 11 988 Ft/kg
Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,

A szárított Fallini reszelt sajtot különféle formátumban gyártják és csomagolják a Gattatico üzemben, amelyet egész Európába exportálnak. A Fallini sajt nagy odafigyeléssel készül, ahol semmit sem bíznak a véletlenre, és a végeredmény garantált minőségű. A tészták és a meleg ételek tökéletes ízesítésére szolgál.

A Fallini Formaggi vállalatot 1982-ben Parmában alapították, egy tartományban, amely világszerte híres sajtjairól. A sajtok a Reggio Emilia-ban található Gattatico-ból származnak, és termékeiket külföldi piacokra exportálják. A Fallini Formaggi gyártja és forgalmazza a legjobb olasz reszelt sajtok egyikét nemzeti és nemzetközi szinten is.


Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó.

Forgalmazó

FALLINI FORMAGGI SRL
Fallini Formaggi srl Via Verdi 16-42 043 Gattatico Olaszország


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 168 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 60 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.