• Megajándékozunk!

     Kedves Kiflisek! Ingyenes kiszállítással kedveskedünk csütörtök 23:00 óráig, hogy tudjatok pihenni hétköznap is, majd mi pakolunk! Kuponkód: KIFLIHAZHOZ
  • Újdonság a Kifli applikációban!

    Néha az appnak is kell egy kis felfrissülés. Hogy hamarosan elérhesd a BENU gyógyszertár kínálatát, frissítsd az alkalmazást!:)
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Crema Bianco habspray

250 ml
459 Ft 1 836 Ft/l
Származási ország: Belgium,

Cukrozott habspray, növényi zsírral, ultramagas hőmérsékleten hőkezelt (UHT), homogénezett.

Használat

  1. 1. Felhasználás előtt 3-4 órára tegye hűtőbe.
  2. 2. Használat előtt rázza fel.
  3. 3. A palackot függőlegesen tartva használja.
  4. 4. Használat után a szelepet kihajtva tartsa folyó víz alá és mossa le.

Tárolás

Bontatlan állapotban hűtést nem igényel. Tárolás szobahőmérsékleten (4°C-24°C). Használat után hűtőben tárolja (4°C-8°C között) és 7 napon belül fogyassza el!

Forgalmazó

Foodnet Kft.
1143 Budapest Hungária köz 5.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 174 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 60 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.